Specialismen

Een juridisch probleem? Wij vinden voor u de oplossing.

GMW advocaten (opgericht in 1989) is een advocatenkantoor in Den Haag dat meerdere juridische specialismen op hoogwaardig niveau aanbiedt.

Onze cliënten zijn Nederlandse en buitenlandse bedrijven en particulieren, semi-publieke organisaties, overheden en internationale instellingen. Bij GMW advocaten hebben wij één doel: de beste oplossing voor u bereiken. Dat doen wij door het geven van advies, door te procederen of via mediation. Met vakbekwame advocaten en staf, gebruikmakend van moderne technieken.

Artikel

Mag een werkgever privé e-mailverkeer monitoren?

Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Thuis nog even een mailtje van het werk beantwoorden en op het werk even mailen of appen met vrienden. De werkgever leest intussen al die privéberichten mee, of mag dat niet? De vraag is of de werkgever de privé-communicatie van de werknemer in de gaten mag houden.

Lees meer
Artikel

Langs het tuinpad

“Onze huurder meneer Lauda kon met zijn scootmobiel altijd langs het tuinpad van de buren naar zijn eigen achtertuin komen, maar dat lukt nu niet meer. Die buren, de heer en mevrouw Snodaard, hebben het pad verwijderd en de deur die toegang gaf naar de achtertuin weggehaald.

Lees meer
Artikel

8 september 2017: Dag van de Scheiding

Op vrijdag 8 september 2017 is de Dag van de Scheiding. Op deze dag kan informatie over scheiding worden ingewonnen bij gespecialiseerde advocaten. De Dag van de Scheiding is een initiatief van de beroepsvereniging van familierechtadvocaten/scheidingsmediators (vFAS). GMW advocaten doet ook dit jaar mee aan de Dag van de Scheiding en zet haar deuren wijd open.

Lees meer
Artikel

Cartoonisten moeten betalen voor teruggave van aan failliet stripmuseum uitgeleende werken

Op 25 juli 2017 is het Rotterdamse stripmuseum Strips! failliet verklaard. De collectie van het museum bestond voor een groot deel uit geleende werken, die door cartoonisten en andere kunstenaars in bruikleen waren. Deze week kwam het bericht in het nieuws dat de striptekenaars hun eigendommen alleen mogen terughalen, als zij aan de curator een vergoeding van € 75,- betalen.

Lees meer

Service desks

U heeft vandaag wel wat meer te doen. Daarom informatie binnen handbereik met onze
 slimme service desks. Snel en eenvoudig.

Vastgoedrecht

Woningcorporatie desk: heldere regelgeving

Lees meer
Vastgoedrecht

VvE-desk: gezamelijke rechten en plichten

Lees meer
Internationaal recht

Legal expat desk: advising the expat community

Lees meer
Erfrecht

Erfenisdesk: hulp bij verdeling erfenis

Lees meer