Advocaten & Specialismen

GMW advocaten is een innovatief advocatenkantoor in Den Haag. Onze cliënten komen uit binnen- én buitenland. We zijn gespecialiseerd in Onderneming, Arbeid, Familie, Vastgoed en Schade. Wij hebben één doel: de beste oplossing voor u bereiken.

Arbeid, Immigratie & Pensioen

Arbeid, Immigratie & Pensioen

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag? Onze sectie Arbeid & Pensioen staat werkgevers en werknemers bij. Vraagstukken over Arbeid & Pensioen lossen wij snel en effectief op. Uw belang staat altijd voorop.

Familie, Erfenis & Estate Planning

Familie, Erfenis & Estate Planning

Onze sectie Familie, Estate Planning & Erfenis is één van de grootste van Nederland. Onze advocaten hebben veel ervaring en zijn hoog gekwalificeerd. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van (familierecht-) advocaten in andere landen.

Vastgoed & Huur

Vastgoed & Huur

De financiële belangen in het vastgoed zijn over het algemeen groot. De regelgeving is complex. Goede juridische bijstand is daarom belangrijk. Door de jaren heen wordt de “to the point” benadering en effectieve aanpak van onze advocaten door cliënten gewaardeerd.

Onderneming & Insolventie

Onderneming & Insolventie

Een goede advocaat bespaart kosten en draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering. Wij helpen u snel, efficiënt en doelgericht. Wij zijn zelf ook ondernemers, en weten uit eerste hand waar u tegen aanloopt. Wij werken bovendien nauw samen met onze sectie Arbeid & Pensioen, om arbeidsrechtelijke kwesties binnen een onderneming op te lossen.

Schade & Aansprakelijkheid

Schade & Aansprakelijkheid

Indien u schade heeft geleden die door een ander is veroorzaakt, wilt u de schade meestal vergoed krijgen. Daarvoor is nodig dat degene die de schade heeft veroorzaakt, aansprakelijk wordt gesteld. Of dat nu een automobilist, werkgever, fabrikant, aannemer, boekhouder of softwareleverancier is. GMW advocaten kan u hierin bijstaan.

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur

Wij voorzien u graag van advies op maat. Onze advocaten treden op voor kunstenaars, experts, verzamelaars, kunsthandelaren en veilinghuizen, non-profit organisaties, musea en andere betrokkenen binnen de kunst- en cultuursector.

 

Advocaten