Antoine de Werd

Antoine de Werd

Antoine de Werd, één van de grondleggers van GMW advocaten, is gespecialiseerd in het familierecht. Hij treedt zowel op als advocaat, scheidingsmediator als collaboratieve advocaat. Voor zijn cliënten procedeert, adviseert en bemiddelt Antoine. Tot zijn cliënten behoren veelal ondernemers (of hun echtgenoten), expats en vrije beroepsbeoefenaren. Antoine wordt vaak betrokken bij echtscheidingen met complexe financiële onderwerpen (alimentatie en vermogensafwikkeling) en internationale aspecten.

De aanpak van Antoine is efficiënt, zakelijk en strategisch. Doel is om tot een voor de cliënt passende oplossing te komen, indien mogelijk in overleg met de andere partij.

Antoine is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS), de Vereniging Collaborative Professionals (VvCP) en de International Academy of Collaborative Professionals (IACP).

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Antoine de Werd heeft de volgende rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

• Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Alle artikelen van Antoine de Werd