Antoine de WerdAntoine de Werd, één van de grondleggers van GMW advocaten, is gespecialiseerd in het familierecht. Hij treedt zowel op als advocaat, scheidingsmediator als collaboratieve advocaat. Voor zijn cliënten procedeert, adviseert en bemiddelt Antoine. Tot zijn cliënten behoren veelal ondernemers (of hun echtgenoten), expats en vrije beroepsbeoefenaren. Antoine wordt vaak betrokken bij echtscheidingen met complexe financiële onderwerpen (alimentatie en vermogensafwikkeling) en internationale aspecten.

De aanpak van Antoine is efficiënt, zakelijk en strategisch. Doel is om tot een voor de cliënt passende oplossing te komen, indien mogelijk in overleg met de andere partij.

Antoine is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars (vFAS), de Vereniging Collaborative Professionals (VvCP) en de International Academy of Collaborative Professionals (IACP).

Vanwege zijn affiniteit met de kunstwereld houdt Antoine zich ook bezig met zaken die betrekking hebben op kunst en recht (overeenkomsten met betrekking tot kunstobjecten, geschillen tussen koper, verkoper en/of bruiklener).

Bekijk CV