Caroline la Lau

Caroline la Lau

Caroline is werkzaam als advocaat binnen de sectie Onderneming & Insolventie. Zij heeft veel ervaring op het gebied van corporate en commercial litigation. Caroline procedeert en adviseert met name over complexe en omvangrijke vennootschapsrechtelijke kwesties alsmede contractrechtelijke kwesties als (bestuurders) aansprakelijkheid. Caroline is bedreven in het behandelen van zaken onder meer op het gebied van commerciële geschillen, commerciële contracten, het ondernemingsrecht, aandeelhoudersgeschillen, joint venture overeenkomsten, schadevergoedingsvorderingen en (professionele) aansprakelijkheid.

Caroline is een gedreven advocaat en gaat oplossingsgericht te werk. Zij heeft al veel gecompliceerde feitencomplexen mogen doorgronden om vervolgens de voor de cliënt geschikte strategie uit te voeren. Haar focus begint bij de behoefte van haar cliënt om van daaruit realistische doelen te bereiken. Als volwaardig gesprekspartner voor haar cliënt weet Caroline ook koers te houden in uitdagende situaties, gericht op het bereiken van een oplossing. Daarbij richt zij zich niet uitsluitend op de juridische kant van een zaak, maar ook op een praktische oplossing.

Caroline staat bekend om haar transparante houding en persoonlijke benadering. Als betrokken advocaat is zij in staat snel te schakelen en tot de kern van de zaak te komen. Ook weet Caroline de kansen in een eventuele procedure goed in te schatten. Dit leidt tot concrete adviezen over de te voeren strategie en realistische verwachtingen over de uitkomst van de zaak bij haar cliënten. Caroline heeft een klantgerichte aanpak en zet zich op doortastende wijze in om het maximale resultaat voor haar cliënten te behalen.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Ondernemingsrecht
Contractenrecht
Dispute resolution
Procesrecht
Algemeen verbintenissenrecht
Aansprakelijkheidsrecht

Opleidingen
Universiteit Utrecht: Nederlands recht, Master Privaatrecht (cum laude)
Exchange programme, Londen
University of East London
Law Firm School

Talen
Nederlands en Engels

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten
Advocaat bij Jones Day
Advocaat bij Loyens Loeff

Dankwoorden van cliënten

“Je bent een held. Ontzettend bedankt voor de prettige & snelle advisering/ ‘samenwerking’ (zo voelde het tenminste).”

Alle artikelen van Caroline la Lau