Danielle van den Heuvel

Daniëlle van den Heuvel

Daniëlle is werkzaam als advocaat binnen de secties Vastgoed & Huur en Arbeidsrecht & Pensioen. Binnen de sectie Vastgoed & Huur houdt Daniëlle zich met name bezig met huurgeschillen en procedures over vastgoedtransacties. Zij treedt op namens vastgoedondernemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en particulieren.

Binnen de sectie Arbeidsrecht & Pensioen wordt Daniëlle vaak ingeschakeld voor het opstellen van vaststellingsovereenkomsten tussen werkgevers en werknemers. Ook geeft zij regelmatig advies over concurrentiebedingen. Zij representeert zowel de werkgever als de werknemer. Daniëlle publiceert bovendien maandelijks in het tijdschrift MT Rendement.

Daniëlle schakelt snel en staat bekend om haar heldere, analytische en persoonlijke benadering. In iedere zaak probeert zij het verschil te maken en haar cliënt echt verder te helpen. Ze weet zich goed te verplaatsen in de wederpartij, wat de zaak ten goede komt. Cliënten typeren Daniëlle als betrokken en to the point.

Daniëlle publiceert bovendien maandelijks in het tijdschrift MT Rendement.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Arbeidsrecht
Huurrecht
Vastgoedrecht

Opleiding
Master of Science in Ondernemingsrecht, Universiteit Leiden (Cum Laude)
Bachelor of Science in Recht en Bedrijfswetenschappen, Universiteit Leiden
Minor Business Law, Bond University Australië (Cum Laude)

Lidmaatschappen
Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA)
Juristenvereniging Appartementsrecht (JvA)

Talen
Nederlands, Engels

Dankwoorden van cliënten

“Dank dat je ons hebt bijgestaan, dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We waarderen je enorme geduld, eerlijkheid, oprechtheid en het vertrouwen dat je in ons hebt gehad. Je bent een topper in je vak met een geweldige persoonlijkheid!”

Alle artikelen van Daniëlle van den Heuvel