Godelijn Boonman

Godelijn Boonman

Godelijn Boonman richt zich al meer dan 20 jaar volledig op arbeidsrecht, waarbij internationaal arbeidsrecht in haar praktijk een steeds grotere rol is gaan spelen.

Godelijn adviseert en procedeert voor zowel nationale als internationale bedrijven, organisaties en ambassades. Daarnaast treedt zij op voor werknemers, in het bijzonder voor (statutair) directeuren en expats. Zij is native speaker (Engels). Godelijn vecht voor haar cliënten en haalt voor hen het onderste uit de kan. Bij voorkeur treft zij minnelijke regelingen omdat zij uit ervaring weet dat procedures in het arbeidsrecht veelal geen winnaars opleveren. Zij is specialist in haar vakgebied, heeft zeer veel ervaring, werkt snel en oplossingsgericht en kan uitstekend onderhandelen. “Een arbeidsconflict moet binnen een maand opgelost zijn”, aldus Godelijn.

Godelijn treft onder meer collectieve en individuele beëindigingregelingen (inclusief statutair bestuurders en topmanagers van (grote) ondernemingen), en voert (ontslag)procedures voor werkgever en werknemer. Verder expertise betreft het adviseren over en opstellen van (internationale) arbeidsovereenkomsten, een Sociaal Plan, CAO’s en de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden bij fusies en overnames, het adviseren over dossieropbouw en disfunctioneren, de begeleiding van werkgevers in ziektetrajecten en re-integratie van werknemers.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Godelijn Boonman heeft de volgende rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

• Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat/partner

Rechtsgebied
Arbeidsrecht
Internationaal arbeidsrecht

Werkervaring
Advocaat en partner bij GMW advocaten

Opleiding
Rechten, Universiteit Utrecht

Nevenactiviteiten
Boardmember ACCESS

Lidmaatschappen
Lid Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten
Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Talen
Nederlands, Engels (native speaker), Frans (redelijke beheersing)

Dankwoorden van cliënten

“In de loop der jaren heeft GMW advocaten ons bedrijf voorzien van hoogwaardige oplossingen en advies in nationale en internationale zaken. Hun experts behandelen onze juridische zaken grondig en snel en hun doel is altijd geweest om te helpen bij het oplossen van onze juridische problemen, met de focus op onze organisatie. GMW advocaten adviseert ons in een breed scala aan juridische zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procesvoering en aansprakelijkheid. Naar mijn mening moet een advocatenkantoor over expertise en ervaring beschikken om het werk te kunnen doen en GMW-advocaten heeft dat in de loop der jaren bewezen. Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen op hun expertise en weten dat zij de waarden van de onderneming zullen beschermen.”

Alle artikelen van Godelijn Boonman