Godelijn BoonmanGodelijn Boonman is als advocaat begonnen bij het toenmalige Wladimiroff en Spong. Daarna maakte zij als partner de overstap naar GMW advocaten. Al meer dan 20 jaar richt zij zich volledig op arbeidsrecht, waarbij internationaal arbeidsrecht in haar praktijk een steeds grotere rol is gaan spelen.

Godelijn vecht voor haar cliënten en haalt voor hen het onderste uit de kan.

Godelijn adviseert en procedeert voor zowel nationale als internationale bedrijven, organisaties en ambassades. Daarnaast treedt zij op voor werknemers, in het bijzonder voor (statutair) directeuren en expats. Zij is native speaker (Engels). Godelijn vecht voor haar cliënten en haalt voor hen het onderste uit de kan. Bij voorkeur treft zij minnelijke regelingen omdat zij uit ervaring weet dat procedures in het arbeidsrecht veelal geen winnaars opleveren. Zij is specialist in haar vakgebied, heeft zeer veel ervaring, werkt snel en oplossingsgericht en kan uitstekend onderhandelen. “Een arbeidsconflict moet binnen een maand opgelost zijn”, aldus Godelijn.

Godelijn treft onder meer collectieve en individuele beëindigingregelingen (inclusief statutair bestuurders en topmanagers van (grote) ondernemingen), en voert (ontslag)procedures voor werkgever en werknemer. Verder expertise betreft het adviseren over en opstellen van (internationale) arbeidsovereenkomsten, een Sociaal Plan, CAO’s en de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden bij fusies en overnames, het adviseren over dossieropbouw en disfunctioneren, de begeleiding van werkgevers in ziektetrajecten en re-integratie van werknemers.

Bekijk CV