Lise-Milou Lagerwerf

Lise-Milou Lagerwerf

Lise-Milou is gespecialiseerd in het familierecht. Haar focus ligt op (internationale) echtscheidingen. Daarnaast wordt Lise-Milou ingeschakeld bij vraagstukken over omgangsregelingen, gezag, alimentatie en (internationale) verhuizingen.

Voordat Lise-Milou bij GMW advocaten kwam werken, was zij werkzaam als senior juridisch medewerker bij de rechtbank Den Haag, team Familie. Daar hield zij zich bezig met vrijwel alle soorten zaken op het gebied van het (internationaal) familierecht. Hierdoor heeft Lise-Milou een goede kijk op de werkprocessen binnen de rechtbank en de werkwijze van rechters.

Lise-Milou is gespecialiseerd in het maken van alimentatieberekeningen (kinderalimentatie en partneralimentatie), het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden en het verdelen van de gemeenschap van goederen.

Lise-Milou staat bekend om haar efficiëntie en betrokkenheid. Zij weet lastige kwesties voor cliënten begrijpelijk te maken en praktisch op te lossen. Zij richt zich niet alleen op de juridische kant van de zaak, maar houdt ook rekening met de persoonlijke omstandigheden van haar cliënten. Cliënten typeren Lise-Milou als to the point en transparant.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Familierecht

Opleidingen
Bachelor Rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden
Bachelor Kunstgeschiedenis, Universiteit Leiden
Master Jeugdrecht, Universiteit Leiden

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Talen
Nederlands, Engels