Marcella Verwoerd

Marcella Verwoerd

Marcella Verwoerd is een specialist op het gebied van het personen- en familierecht, die met name internationale (echt)scheidingen behandelt. Zij staat haar cliënten bij in uiteenlopende zaken over regelingen voor kinderen en de financiële afwikkeling van een huwelijk of samenleving. Marcella adviseert en procedeert over de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden, het verdelen van de (beperkte) gemeenschap van goederen en over alimentatie.

De werkwijze van Marcella kenmerkt zich door haar betrokken en persoonlijke aanpak waarbij de emoties van de cliënt goed worden aangevoeld en waarbij tegelijkertijd op een effectieve manier juridisch maatwerk wordt geleverd.

Naast haar werkzaamheden bij GMW advocaten, zet Marcella zich onder meer in op maatschappelijk gebied.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Marcella Verwoerd is lid van de vFAS (Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Daarnaast heeft zij het volgende rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Familierecht

Opleiding
Rechtsgeleerdheid, Vrije Universiteit te Amsterdam

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Lidmaatschappen
Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators

Publicaties

  • “Nieuwe kansen voor biologische vaders tot omgang met hun kind”, M.D. Verwoerd, Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht (FJR), afl. 2015/2.

Talen
Nederlands, Engels, Duits

Heeft u vragen?

Marcella Verwoerd helpt u graag