Raymond de MooijRaymond de Mooij is één van de grondleggers van GMW advocaten. Hij is gespecialiseerd in vastgoedrecht en huurrecht. Raymond werkt onder meer voor vastgoedondernemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, horeca-exploitanten en winkelbedrijven. Zijn persoonlijke en praktische aanpak zorgt voor een trouwe klantenkring.

Raymond de Mooij heeft een procespraktijk. Dat betekent dat hij vrijwel dagelijks op de rechtbank te vinden is. In deze procedures en in zijn advisering kan Raymond behalve op zijn eigen kennis en ervaring ook bouwen op de expertise van de vastgoedsectie van GMW advocaten: specialisten op het gebied van bouwrecht, VvE-recht en bestuursrecht maken de dienstverlening richting vastgoedcliënten compleet. Raymond voert met name procedures bij conflicten rond vastgoedtransacties, verborgen gebreken, huurprijsaanpassingen, huurachterstanden, hennepzaken, onderhuur, overlast, kraken. Tevens heeft hij veel ervaring bij het opstellen en beoordelen van koopovereenkomsten en huurcontracten.

Veel van zijn avonturen in de advocatuur heeft Raymond opgetekend in krantencolumns en tijdschriftartikelen. Deze verhalen zijn gebundeld in drie boeken: “Voor de rechter”, “Vechten in toga” en "Rechtszaken met een glimlach". Ook schrijft Raymond maandelijkse columns voor Business Haaglanden en Den Haag Centraal. Deze columns kunt u hier lezen.

Raymond geeft regelmatig lezingen over huurrecht, vastgoedrecht en burgerlijk procesrecht.

Bekijk CV