Ryanne van Manen

Ryanne van Manen

Ryanne van Manen is werkzaam als advocaat binnen de sectie Familie & Erfenis. Ryanne is een gedreven en betrokken advocaat. Haar werkwijze is oplossings- en doelgericht.

Ryanne staat zowel cliënten op het gebied van het familierecht als op het gebied van het erfrecht bij.  Ryanne is gespecialiseerd in (internationale) echtscheidingen en complexe zaken omtrent erfenissen, executeurs en vereffenaars. Voordat Ryanne bij GMW advocaten kwam werken, was zij werkzaam op een familierecht kantoor in Utrecht. Daar hield zij zich bezig met vrijwel alle vraagstukken op het gebied van het (internationaal) familierecht. Tijdens haar studie was zij een jaar als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Utrecht werkzaam.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Ryanne van Manen is aspirant-lid van de vFAS (Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Daarnaast heeft zij het volgende rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Rechtsgebieden
Erfrecht
Familierecht

Opleiding
Rechten, Universiteit Utrecht

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten
Advocaat bij B& Advocaten te Utrecht

Talen
Nederlands, Engels

Dankwoorden van cliënten

“Bedankt voor jouw ondersteuning in een voor mij moeilijke tijd. Je bent een prettig persoon.” 

Alle artikelen van Ryanne van Manen