Susan Meijler

Susan Meijler

Susan Meijler is een zeer ervaren familierecht advocaat. Zij behandelt veelal omvangrijke internationale echtscheidingen. Susan staat zowel cliënten in Nederland als in het buitenland woonachtige cliënten bij. In haar dagelijkse praktijk houdt zij zich vooral bezig met kindgerelateerde zaken en kinderalimentatie, de financiële afwikkeling van de huwelijksgemeenschap of huwelijkse voorwaarden, pensioenrechten en partneralimentatie.

Daarnaast heeft Susan veel ervaring op het gebied van zorgregelingen en de juridische aspecten van (internationale) verhuizingen. Zij weet een vriendelijke en doelgerichte benadering te combineren, waarbij zeker emoties niet uit het oog verloren worden. Zij kijkt verder dan het conflict en streeft steeds naar een goed resultaat op de korte maar ook op de langere termijn.

Rechtsgebiedenregister Nederlandse orde van advocaten

Susan Meijler heeft de volgende rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Curriculum Vitae

Advocaat

Rechtsgebieden
Familierecht
Algemeen verbintenissenrecht

Werkervaring
Advocaat bij GMW advocaten

Opleiding
Rechten, Erasmus Universiteit Rotterdam

Lidmaatschappen
Lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten (vFAS)

Talen
Nederlands, Engels

Alle artikelen van Susan Meijler