24 oktober 2016

Advocaat Dylan Bertsch in Relatierecht en Praktijk

Door Gilyan Parker

Advocaat Dylan Bertsch, gespecialiseerd in het familierecht, heeft in samenwerking met advocaat-mediator Ernée Loeb (Loeb mediation) een artikel geschreven voor het vaktijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP).

 In dit artikel bespreken Dylan en Ernée de hoofdverblijfplaats van kinderen na een scheiding. Zij menen dat de hoofdverblijfplaats vaak een escalerende factor is bij scheidingen. Zij stellen daarom de vraag of het niet mogelijk is om twee hoofdverblijfplaatsen te hebben voor kinderen.

Het artikel ligt in het vakgebied van Dylan. Hij heeft een grote (internationale) familierechtpraktijk. Dylan staat veel ouders bij in complexe en emotionele (echt)scheidingen en heeft altijd oog voor de belangen van het kind. Met belangrijke onderwerpen als alimentatie en omgangsregelingen bent u bij Dylan aan het juiste adres. Meer weten of direct contact opnemen met Dylan? Stuur een e-mail of bel direct +31 (0)70 3615048.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

17 juli 2024

Online mediation in het familierecht

Binnen het familierecht wordt er meer en meer gebruik gemaakt van mediation, waarbij (toekomstige) ex-partners afspraken kunnen maken over bijvoorbeeld de inhoud of wijziging van een ouderschapsplan en de financiële afwikkeling van een huwelijk. Door middel van mediation kan er gekomen worden tot duurzame overeenkomsten.

Lees meer

25 juni 2024

Kindrekening of kinderalimentatie?

Op het moment dat de ouders van een kind hun relatie beëindigen moeten zij afspraken maken over de verdeling van de kosten van verzorging en opvoeding van hun kind. Het staat ouders in beginsel vrij om zelf invulling te geven aan deze afspraken. Uitgangspunt is echter wel dat een kind na de beëindiging van de relatie van zijn of haar ouders er niet (financieel) op achteruit gaat.

Lees meer

17 juni 2024

De overspannen woningmarkt in familierecht

Dat er in Nederland sprake is van een overspannen woningmarkt is algemeen bekend. Dit gegeven heeft echter, zo bemerkte ik in een aantal uitspraken, ook zijn invloed doen gelden in het familierecht.

Lees meer