24 oktober 2016

Advocaat Dylan Bertsch in Relatierecht en Praktijk

Door Gilyan Parker

Advocaat Dylan Bertsch, gespecialiseerd in het familierecht, heeft in samenwerking met advocaat-mediator Ernée Loeb (Loeb mediation) een artikel geschreven voor het vaktijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP).

 In dit artikel bespreken Dylan en Ernée de hoofdverblijfplaats van kinderen na een scheiding. Zij menen dat de hoofdverblijfplaats vaak een escalerende factor is bij scheidingen. Zij stellen daarom de vraag of het niet mogelijk is om twee hoofdverblijfplaatsen te hebben voor kinderen.

Het artikel ligt in het vakgebied van Dylan. Hij heeft een grote (internationale) familierechtpraktijk. Dylan staat veel ouders bij in complexe en emotionele (echt)scheidingen en heeft altijd oog voor de belangen van het kind. Met belangrijke onderwerpen als alimentatie en omgangsregelingen bent u bij Dylan aan het juiste adres. Meer weten of direct contact opnemen met Dylan? Stuur een e-mail of bel direct +31 (0)70 3615048.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

23 november 2023

Een vergoedingsrecht, wat betekent dat eigenlijk bij echtscheiding?

Vaak gaat het bij een echtscheiding over vergoedingsrechten. Maar wat is een vergoedingsrecht eigenlijk?

Lees meer

9 november 2023

Huwelijkse voorwaarden: het periodiek verrekenbeding

Een veel voorkomende bepaling in huwelijkse voorwaarden, is het zogeheten ‘periodiek verrekenbeding’.

Lees meer

10 oktober 2023

Betekent inkomensverlies hogere kinderalimentatie?

In sommige gevallen lijdt een ouder inkomensverlies, bijvoorbeeld door het niet kunnen vinden van een nieuwe baan. Op grond van de wet kan door dergelijke omstandigheden de hoogte van kinderalimentatie worden aangepast.

Lees meer