24 oktober 2016

Advocaat Dylan Bertsch in Relatierecht en Praktijk

Door Gilyan Parker

Advocaat Dylan Bertsch, gespecialiseerd in het familierecht, heeft in samenwerking met advocaat-mediator Ernée Loeb (Loeb mediation) een artikel geschreven voor het vaktijdschrift Relatierecht en Praktijk (REP).

 In dit artikel bespreken Dylan en Ernée de hoofdverblijfplaats van kinderen na een scheiding. Zij menen dat de hoofdverblijfplaats vaak een escalerende factor is bij scheidingen. Zij stellen daarom de vraag of het niet mogelijk is om twee hoofdverblijfplaatsen te hebben voor kinderen.

Het artikel ligt in het vakgebied van Dylan. Hij heeft een grote (internationale) familierechtpraktijk. Dylan staat veel ouders bij in complexe en emotionele (echt)scheidingen en heeft altijd oog voor de belangen van het kind. Met belangrijke onderwerpen als alimentatie en omgangsregelingen bent u bij Dylan aan het juiste adres. Meer weten of direct contact opnemen met Dylan? Stuur een e-mail of bel direct +31 (0)70 3615048.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

25 mei 2023

Kinderalimentatie: de juridische vader vs. de biologische vader

In sommige gevallen komt het voor dat de juridische vader niet de biologische vader is. Op grond van de Nederlandse wet is de juridische vader verantwoordelijk voor het betalen van kinderalimentatie.

Lees meer

16 maart 2023

Mag u afzien van partneralimentatie?

Mag u vóór het huwelijk afspraken maken over het afzien van partneralimentatie?

Lees meer

9 maart 2023

Ex-vrouw ontvangt 204.000 euro voor 25 jaar onbetaald huishoudelijk werk

Internationale Vrouwendag was extra bijzonder voor mevrouw Ivana Moral in Spanje.

Lees meer