13 oktober 2013

Business Beurs Haaglanden 31 oktober

Door Gilyan Parker

Op donderdag 31 oktober vindt de 2e editie plaats van de Business Beurs Haaglanden, een gezellige markt met open Business Points in de Residentie Club van het Kyocera (ADO) Stadion in Den Haag.

Een representatieve en centrale locatie waar u uw bestaande relaties kunt uitnodigen, nieuwe contacten opdoet, kunt netwerken en business kunt creëren. Gedurende de dag kunt u deelnemen aan een aantal leuke activiteiten, zoals rondleidingen door het stadion en golfballen afslaan voor een goed doel vanaf de spelersbrug en in de simulator.

Zie ook de website van Business Beurs Haaglanden.

GMW Advocaten zal aanwezig zijn met 2 advocaten van de sectie Ondernemingsrecht, Mechteld van Veen-Oudenaarden en Christiaan Mensink. Commercieel directeur Remco van der Veen is eveneens aanwezig.

Ook dit jaar worden er diverse interessante workshops en presentaties georganiseerd, onder andere door GMW Advocaten. Om 16:00 uur geeft Christiaan Mensink de presentatie ‘Faillissement en doorstart’:

In deze roerige economische tijden komen er veel bedrijven in zwaar weer terecht. Als ondernemer zullen oplopende debiteurentermijnen, surseance van betaling of in het ergste geval een faillissement ook bij uw klanten voorkomen. Bij dreigend faillissement van uw relatie kunt u de gevolgen voorkomen of beperken. GMW Advocaten als specialist op het gebied van insolventie legt uit hoe u zich kunt wapenen tegen de situatie dat een klant failliet gaat of doorstart.

De Business Beurs Haaglanden wordt gehouden in het Kyocera-stadion op 31 oktober van 13 tot 20:00 uur, en is gratis te bezoeken. Bestel uw kaarten hier.

Gilyan Parker