10 september 2009

GMW Advocaten deelnemer International Community Fair

Door Gilyan Parker

Na drie jaar van sponsoring, staat GMW Advocaten op zondag 20 september a.s. voor het eerst zelf met een stand op de International Community Fair.

Een goede gelegenheid voor advocaten en expats om op informele wijze van gedachten te wisselen over de specifieke juridische problemen waar expats veelal tegenaan lopen. Daarnaast krijgen expats de mogelijkheid zich in te schrijven voor een speciaal internationaal ‘inloopspreekuur’ dat voor 16 februari 2010 op de agenda staat. Godelijn Boonman (arbeidsrecht), Hedda Schipper (familierecht), Froana Hoff (familierecht), Christiaan Mensink (ondernemingsrecht) en Arthur de Groot (vastgoedrecht) zullen op de stand aanwezig zijn. Allen zijn gespecialiseerd in zaken met internationale aspecten.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

26 september 2023

Pensioenontslag

In Nederland komt aan de werknemer een grote mate van ontslagbescherming toe. Een uitzondering op de ontslagbescherming geldt voor de werknemer die de pensioenleeftijd bereikt heeft.

Lees meer

10 augustus 2023

Ontslag met een fiks prijskaartje

In de wet staan verschillende ontslaggronden opgesomd. Een werkgever kan de arbeidsovereenkomst opzeggen als één van deze gronden, of een combinatie ervan, aanwezig is. Bovendien moet duidelijk zijn dat de werknemer niet kan worden herplaatst binnen de organisatie. Eén van de ontslaggronden uit de wet is de verstoorde arbeidsverhouding.

Lees meer

20 juli 2023

Ontslag op staande voet: de ontslagbrief

Kort voor de zomervakantie heeft de Hoge Raad twee uitspraken gedaan over ontslag op staande voet. Het gaat om de mededelingseis van de dringende reden in de ontslagbrief en over het vorderen van een vergoeding van de op staande voet ontslagen werknemer.

Lees meer