10 september 2009

GMW Advocaten deelnemer International Community Fair

Door Gilyan Parker

Na drie jaar van sponsoring, staat GMW Advocaten op zondag 20 september a.s. voor het eerst zelf met een stand op de International Community Fair.

Een goede gelegenheid voor advocaten en expats om op informele wijze van gedachten te wisselen over de specifieke juridische problemen waar expats veelal tegenaan lopen. Daarnaast krijgen expats de mogelijkheid zich in te schrijven voor een speciaal internationaal ‘inloopspreekuur’ dat voor 16 februari 2010 op de agenda staat. Godelijn Boonman (arbeidsrecht), Hedda Schipper (familierecht), Froana Hoff (familierecht), Christiaan Mensink (ondernemingsrecht) en Arthur de Groot (vastgoedrecht) zullen op de stand aanwezig zijn. Allen zijn gespecialiseerd in zaken met internationale aspecten.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

10 mei 2023

Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

Het is bekend: “Europa” ziet het recht op vier weken doorbetaalde vakantie als een grondrecht. Al jarenlang benadrukt het Hof van Justitie van de EU dit zogeheten wezenlijke beginsel van sociaal recht in de rechtspraak.

Lees meer

18 april 2023

Het nieuwe studiekostenbeding

Sinds 1 augustus 2022 mogen organisaties de kosten van bepaalde  opleidingen en scholing niet meer door middel van een studiekostenbeding in rekening brengen bij medewerkers.

Lees meer