10 september 2009

GMW Advocaten deelnemer International Community Fair

Door Gilyan Parker

Na drie jaar van sponsoring, staat GMW Advocaten op zondag 20 september a.s. voor het eerst zelf met een stand op de International Community Fair.

Een goede gelegenheid voor advocaten en expats om op informele wijze van gedachten te wisselen over de specifieke juridische problemen waar expats veelal tegenaan lopen. Daarnaast krijgen expats de mogelijkheid zich in te schrijven voor een speciaal internationaal ‘inloopspreekuur’ dat voor 16 februari 2010 op de agenda staat. Godelijn Boonman (arbeidsrecht), Hedda Schipper (familierecht), Froana Hoff (familierecht), Christiaan Mensink (ondernemingsrecht) en Arthur de Groot (vastgoedrecht) zullen op de stand aanwezig zijn. Allen zijn gespecialiseerd in zaken met internationale aspecten.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

13 mei 2024

Werkgeversaansprakelijkheid bij een burn-out?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op het werk: werkgeversaansprakelijkheid ligt al snel op de loer. Een te hoge werkdruk, inademing van gevaarlijke stoffen of fysieke overbelasting. Werknemers kunnen op verschillende manieren letsel oplopen tijdens werktijd. Wat nu als een werknemer u aansprakelijk stelt voor een burn-out?

Lees meer

25 april 2024

Ik wil mijn werknemer ontslaan: waar moet ik op letten?

Ontslag van een werknemer is op grond van het Nederlandse arbeidsrecht niet zomaar toegestaan.

Lees meer

18 april 2024

Arbeidsconflict? Praktische tips voor werkgevers

Soms kunnen de gemoederen hoog oplopen op de werkvloer. Een (dreigend) arbeidsconflict kan een zeer stressvolle situatie opleveren. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Hieronder enkele praktische tips over hoe werkgevers het beste met een arbeidsconflict om kunnen gaan.

Lees meer