10 september 2009

GMW Advocaten deelnemer International Community Fair

Door Gilyan Parker

Na drie jaar van sponsoring, staat GMW Advocaten op zondag 20 september a.s. voor het eerst zelf met een stand op de International Community Fair.

Een goede gelegenheid voor advocaten en expats om op informele wijze van gedachten te wisselen over de specifieke juridische problemen waar expats veelal tegenaan lopen. Daarnaast krijgen expats de mogelijkheid zich in te schrijven voor een speciaal internationaal ‘inloopspreekuur’ dat voor 16 februari 2010 op de agenda staat. Godelijn Boonman (arbeidsrecht), Hedda Schipper (familierecht), Froana Hoff (familierecht), Christiaan Mensink (ondernemingsrecht) en Arthur de Groot (vastgoedrecht) zullen op de stand aanwezig zijn. Allen zijn gespecialiseerd in zaken met internationale aspecten.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

8 juli 2024

Oei-foei-doei-beleid

In personeelshandboeken kom ik regelmatig tegen dat een derde waarschuwing, automatisch leidt tot ontslag op staande voet. In terminologie van honkbal heet dit wel een three strikes you’re out beleid. Een werkgever uit Eindhoven noemde dit een oei-foei-doei-beleid.

Lees meer

1 juli 2024

Ernstig verwijtbaar handelen door werkgever wegens schending re-integratieverplichtingen

De werkgever kan de rechter verzoeken om de arbeidsovereenkomst te ontbinden op grond van een verstoorde arbeidsverhouding.

Lees meer

26 juni 2024

Oprichting en erkenning ondernemingsraad afdwingen

Bijna één derde van de ondernemingen met meer dan 50 werknemers heeft geen ondernemingsraad (OR).

Lees meer