22 augustus 2014

Interview René Willemsen in WirtschaftsReport

Door Gilyan Parker

René Willemsen, advocaat bij GMW Advocaten, is door het Duitstalige magazine WirtschaftsReport geïnterviewd over het thema Duits ondernemen in Nederland.

In dit artikel spreekt Willemsen over zijn ervaringen met de advisering van Duitse ondernemers, die met Nederlandse partners willen samenwerken, of zich op de Nederlandse markt willen begeven.

Het interview is hier te lezen:

rene willemsen gmw advocaten-wr

Een deel van het interview is hier ook op video te zien. René Willemsen leidt de German Desk, de Duitstalige afdeling van GMW Advocaten. Zijn belangrijkste activiteiten betreffen advisering en vertegenwoordiging van ondernemers in binnen en buitenland, op het gebied van ondernemingsrecht. Vanwege zijn uitgebreide ervaring heeft René Willemsen steeds het belang van zijn cliënten en streeft deze professioneel en efficiënt na. Daarnaast adviseert de German Desk van GMW Advocaten ook privépersonen in diverse rechtsgebieden. WirtschaftsReport is een Duitstalig reportagemagazine dat wordt uitgegeven in de regio Nordrhein Westfalen. Het biedt portretten van sterke economische regio’s. Doel van reportages is de Duitse lezer inzicht te geven in de mogelijkheden van die regio en zo bij te dragen aan de internationale handelsbetrekkingen.  Meer over de German Desk

Gilyan Parker