27 januari 2013

Koen Vermeulen werkt mee aan publicatie

Door Gilyan Parker

Koen Vermeulen, arbeidsrechtadvocaat van GMWAdvocaten, heeft als co-auteur meegewerkt aan de eerste publicatie van de Vereniging Ambenaar & Recht.

Het betreft een uitgave naar aanleiding van de themabijeenkomst van 26 maart 2012, die in het teken stond van het Wetsvoorstel normalisering rechtspositie ambtenaren.

Het boek is verkrijgbaar o.a. bij Boekhandel Jongbloed.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

23 mei 2024

Hulp nodig bij een arbeidsconflict?

Heeft u te maken met een (dreigend) arbeidsconflict? Schakel op tijd hulp in voor advies. In elke werkomgeving kan een arbeidsconflict ontstaan. Meestal kan zo’n conflict onderling opgelost worden, soms is dit helaas niet mogelijk.

Lees meer

21 mei 2024

Onderzoek bij ongewenst gedrag op de werkvloer

Fysieke aanvallen, (seksuele) intimidatie, verbaal geweld, maar ook ongepaste op­merkingen: het is ongewenst gedrag op de werkvloer.

Lees meer

13 mei 2024

Werkgeversaansprakelijkheid bij een burn-out?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op het werk: werkgeversaansprakelijkheid ligt al snel op de loer. Een te hoge werkdruk, inademing van gevaarlijke stoffen of fysieke overbelasting. Werknemers kunnen op verschillende manieren letsel oplopen tijdens werktijd. Wat nu als een werknemer u aansprakelijk stelt voor een burn-out?

Lees meer