18 november 2013

René Willemsen bij platform M&A Professionals

Door Gilyan Parker

René Willemsen heeft zich aangesloten bij M&A Professionals Den Haag (Mergers en Acquisitions).

Dit is het platform voor professionals binnen de groot Haagse regio die zowel nationaal als internationaal adviseren bij fusies en overnames, herstructureringen, financieringen en het vestigen van bedrijven en hoofdkantoren.

M&A Professionals Den Haag is een netwerk van professionele zakelijke dienstverleners op het gebied van fusies en overnames binnen de groot Haagse regio. Door de bundeling van veelzijdige M&A-expertise en de focus op de groot Haagse regio heeft het platform als doel om te functioneren als aanspreekpunt en gesprekspartner voor nationale en internationale instanties, bedrijven en bestuur, en wil een bijdrage leveren aan het promoten van de verschillende ontwikkelingen binnen de groot Haagse regio.

Daar betrekt M&A Professionals uitdrukkelijk ook andere partners en stakeholders bij, zoals bedrijven, private equity en andere investeerders, instellingen en de gemeente en andere overheden.

Sinds de start in 2012 is het M&A Platform uitgegroeid tot een actieve community die regelmatig bijeenkomt en activiteiten organiseert.

Ga naar de website van M&A Professionals  

Gilyan Parker