12 februari 2024

Webinar ‘Employment law for HR professionals: update 2024’

Door Seliz Demirci

Even bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht? Meld u aan voor de Engelstalige webinar ’Employment law for HR professionals: update 2024’.

De Nederlandse arbeidswetgeving verandert voortdurend. 2024 is niet anders met verschillende interessante stukken wetgeving in de pijplijn. Voor HR-professionals is het belangrijk om op de hoogte te blijven van recente en toekomstige ontwikkelingen. Seliz Demirci en Amber Willemsen, arbeidsrechtexperts bij GMW advocaten, bespreken de huidige ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Zij nemen u mee door verschillende onderwerpen, zoals concurrentiebedingen, ontslag, grensoverschrijdend gedrag en ziekte.

Na het bijwonen van dit webinar bent u weer helemaal op de hoogte van de komende ontwikkelingen in het arbeidsrecht. De webinar is Engelstalig, maar is uiteraard relevant voor alle HR-medewerkers.

De webinar ’Employment law for HR professionals: update 2024’ vindt plaats op 27 februari 2024 en start om 11:00 uur. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via deze link.

Seliz Demirci

Seliz Demirci

Advocaat

Binnen de sectie Arbeid & Pensioen adviseert Seliz nationale en internationale werkgevers en werknemers over diverse arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Gerelateerde blogs

18 april 2024

Arbeidsconflict? Praktische tips voor werkgevers

Soms kunnen de gemoederen hoog oplopen op de werkvloer. Een (dreigend) arbeidsconflict kan een zeer stressvolle situatie opleveren. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Hieronder enkele praktische tips over hoe werkgevers het beste met een arbeidsconflict om kunnen gaan.

Lees meer

11 april 2024

Grenzen aan meningsuiting in de arbeidsrelatie

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen, corona, de verkiezingsuitslag. Enkele voorbeelden van maatschappelijke kwesties die kunnen leiden tot heftige emoties van werknemers en stevige uitlatingen op de werkvloer en via social media.

Lees meer

9 april 2024

Ontslagbescherming voor klokkenluiders: geen onzin!

Klokkenluiders worden daadwerkelijk beschermd tegen ontslag. Wat betekent dit in de praktijk?

Lees meer