27 mei 2008

Ziekenhuisbestuur en specialist hebben elkaar nodig’

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten nodigt u uit voor een lezing waarin wordt uitgelegd hoe u uw plan om nieuwe zorgdiensten aan te bieden kunt vormgeven.

Want een goed idee alleen is niet genoeg. U dient ook een goede marketing te voeren en voorbereid te zijn op complexe regelgeving en overheidsbeleid.

Conceptontwikkeling en positionering van nieuwe zorgdiensten zijn even belangrijk als de juridische vormgeving ervan en het afdekken van risico’s en aansprakelijkheden.

De lezing wordt verzorgd door drs. Huub Raemakers, senior adviseur zorgmarketing bij Twynstra Gudde en Mr dr. Jan-Koen Sluijs, advocaat zorg en marktwerking bij GMW Advocaten. U wordt ruim de mogelijkheid geboden om met hen en met elkaar in debat te gaan.

Doelgroep: specialisten + Raden van Bestuur Ziekenhuizen
Datum: donderdag 3 juli 2008
Ontvangst: 19.00 uur

Aanvang: 19.30 – 21.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie : GMW Advocaten, Scheveningseweg 52 te Den Haag
Contactpersoon : Merel Ohr (070 3615048 of m.ohr@gmw.nl).

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 augustus 2022

Het belang van het zorgvuldig vastleggen van afspraken in de logistieke dienstverlening

Begin 2021 schakelde Hubbel Lastmile B.V. (“Hubbel”) GMW advocaten in om haar bij te staan/haar te adviseren over het juridische framework. De reden was in verband met de uitbreiding van haar bedrijfsmatige werkzaamheden.

Lees meer

10 mei 2022

Long COVID bij zorgverleners; twee jaar later, wat nu?

Inmiddels weten we veel meer over long COVID dan twee jaar geleden. Long COVID bij zorgverleners is helaas een voorkomend verschijnsel. Maar wat nu? Wat kan u als zorgverlener met long COVID doen? Kunt u schade verhalen op uw werkgever? Onze letselschade advocaat Peter van Eijk vertelt u hier graag meer over.

Lees meer

4 mei 2021

Vergeet de Schadeverzekering Inzittenden niet

"Ik heb geen voorrang verleend en werd met mijn auto aangereden door een vrachtwagen. Het was mijn fout, maar mijn mede-inzittende en ik hebben ernstig letsel opgelopen. Is het nog mogelijk de letselschade die voortvloeit uit dit ongeval vergoed te krijgen?" In deze blog geef ik antwoord op deze vraag.

Lees meer