Arbeidsrecht

GMW advocaten heeft veel ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij.

Onze arbeidsrechtspecialisten helpen u graag met arbeidscontracten, overnames en reorganisaties, personeelsbeleid en collectieve en individuele ontslagen. We kunnen u ook adviseren over uw rechten en plichten met betrekking tot: werkgeversaansprakelijkheid, ziekte, arbeidsvoorwaardenconcurrentiebedingen, collectieve arbeidsovereenkomsten, outsourcing en privacy.

Onze specialisten in discriminatie en ambtenarenrecht kunnen u helpen uw juridische uitdagingen te voorkomen óf op te lossen.

Onze cliënten zijn afkomstig uit nagenoeg alle bedrijfssectoren en variëren van multinationals tot MKB en van non-profit instellingen tot internationale organisaties, in en buiten Nederland. Wij treden veelal op voor bestuurders, (statutair) directeuren en hoger management, expats, onafhankelijke professionals en ondernemers, evenals ambtenaren en particulieren.

Aan werknemerszijde treden wij veelal op voor bestuurders, (statutair) directeuren en hoger management, expats, vrije beroepsbeoefenaren en ambtenaren.

Meer arbeidsrecht-gerelateerde onderwerpen >

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Den Haag?

GMW advocaten helpt u graag bij al uw arbeidsrecht kwesties. Onze advocaten staan zowel werkgevers als werknemers bij.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.