Letselschade

Na een schade veroorzakende gebeurtenis heeft u niet alleen fysieke of psychische pijn. U wordt ook geconfronteerd met onzekerheid over werk, opleiding en huishoudelijke hulp.

Eén van de belangrijkste hordes die al snel genomen dient te worden, is het vaststellen van de aansprakelijkheid. Hierna kan zo snel mogelijk de letselschade in kaart worden gebracht. GMW advocaten staat u graag bij in het Nederlands, Engels of Turks.

Aansprakelijkheid

De tegenpartij kan de aansprakelijkheid volledig, gedeeltelijk of in het geheel niet erkennen. Indien noodzakelijk kan de rechter gevraagd worden een oordeel te vellen over de mate van aansprakelijkheid. De letselschade advocaat is de uitgelezen persoon om u in deze procedures bij te staan.

Wat is letselschade precies?

Zodra de aansprakelijkheid is vastgesteld, kan worden overgaan tot het vaststellen van de schadevergoeding. Zowel de materiële als immateriële schade dient door de aansprakelijke partij te worden vergoed. De gehele schade als gevolg van een schadeveroorzakende gebeurtenis, oftewel alle kosten die u zonder die gebeurtenis niet zou hebben gehad, wordt “letselschade” genoemd.

Wij adviseren en procederen over de volgende onderwerpen:

Op zoek naar een geschikte advocaat in Den Haag?

Vaak lopen de belangen tussen u en de aansprakelijke partij niet parallel. Het is dan ook noodzaak om u te laten vertegenwoordigen door een deskundige advocaat. Zo worden uw belangen bij de afwikkeling zo goed mogelijk naar voren gebracht. GMW advocaten kan u daar bij helpen. Wij begeleiden u vanaf de aansprakelijkheidsstelling door het gehele proces.

Wij kunnen u bijstaan in het Nederlands, Engels en Turks. Meer engelstalige informatie kan ook gevonden worden bij de Legal Expat Desk.

Verkeersongevallen

Lees meer >

Arbeidsongevallen

Lees meer >

Medische fouten

Lees meer >

Schadevergoeding

Lees meer >

Aansprakelijkheid voor dieren

Lees meer >

Op zoek naar een letselschade advocaat in Den Haag?

GMW advocaten helpt u graag bij al uw juridische kwesties.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Misschien vindt u dit ook interessant

10 mei 2022

Long COVID bij zorgverleners; twee jaar later, wat nu?

Inmiddels weten we veel meer over long COVID dan twee jaar geleden. Long COVID bij zorgverleners is helaas een voorkomend verschijnsel. Maar wat nu? Wat kan u als zorgverlener met long COVID doen? Kunt u schade verhalen op uw werkgever? Onze letselschade advocaat Peter van Eijk vertelt u hier graag meer over.

Lees meer

Lees meer over

4 mei 2021

Vergeet de Schadeverzekering Inzittenden niet

"Ik heb geen voorrang verleend en werd met mijn auto aangereden door een vrachtwagen. Het was mijn fout, maar mijn mede-inzittende en ik hebben ernstig letsel opgelopen. Is het nog mogelijk de letselschade die voortvloeit uit dit ongeval vergoed te krijgen?" In deze blog geef ik antwoord op deze vraag.

Lees meer

Lees meer over

18 juli 2018

Aansprakelijkheid bij een whiplash; de 7 meest gestelde vragen

De whiplash is één van de meest voorkomende letselvormen bij verkeersongevallen. Helaas leidt het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een whiplash vaak tot een lange en ingewikkelde rechtsstrijd.

Lees meer

Lees meer over