Onderneming en Zakelijke Geschillen

GMW advocaten kan u helpen bij het juridisch inrichten van uw onderneming.

Wilt u goede, waterdichte contracten en zaken doen op een manier die voldoet aan nationale en Europese regelgeving? Wilt u weten hoe het zit met bestuurdersaansprakelijkheid en wat u moet doen bij commerciële en ondernemingsrechtelijke geschillen? Of wilt u wilt advies bij een fusie, joint venture, overname of vennootschappelijke (her-)structurering? GMW advocaten helpt u graag. En dat doen wij ook als uw onderneming onverhoopt te maken krijgt met financiële problemen, of geschillen tussen aandeelhouders, bestuurders of met schuldeisers. Onze ervaring als curatoren in grote faillissementen komt daarbij goed van pas.

Een goede advocaat bespaart kosten en draagt bij aan een succesvolle bedrijfsvoering. Wij helpen u snel, efficiënt en doelgericht. Omdat wij zelf ook ondernemers zijn, weten wij uit eerste hand waar u tegen aanloopt. Wij werken bovendien nauw samen met onze sectie Arbeid & Pensioen, om arbeidsrechtelijke kwesties binnen een onderneming op te lossen.

Ondernemingsrecht

Inzicht in juridische mogelijkheden en risico’s is voor uw onderneming essentieel. Dit geldt ook voor de wijze waarop u uw onderneming juridisch organiseert en inricht. Wij kunnen u hierbij helpen.
Lees meer >

Commerciële contracten

Ontdek hoe goede contracten geschillen kunnen voorkomen en u kunnen helpen bij het opbouwen van goede relaties met klanten, leveranciers en derde partijen.
 
Lees meer  >

Financiering & zekerheden

Wij helpen ondernemers, investeerders, aandeelhouders en financiers bij het selecteren van de beste vorm van financiering of herstructurering.
 
Lees meer  >

Advocaten

Christiaan Mensink

Christiaan Mensink

Lees meer over deze advocaat
Janine van den Bemt

Janine van den Bemt

Lees meer over deze advocaat
Lucie Burggraaff

Lucie Burggraaff

Lees meer over deze advocaat
Mechteld van Veen-Oudenaarden

Mechteld van Veen-Oudenaarden

Lees meer over deze advocaat
Stephanie de Wit

Stephanie de Wit

Lees meer over deze advocaat

Op zoek naar een ondernemingsrecht advocaat in Den Haag?

GMW advocaten helpt u graag bij al uw ondernemingsrecht kwesties en zakelijke geschillen.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact