Vastgoed

De financiële belangen in het vastgoed zijn over het algemeen groot. De regelgeving is complex. Goede juridische bijstand is daarom belangrijk.

GMW advocaten helpt bij alle juridische aspecten van het vastgoed. Of het nu gaat om aankoop, verkoop, bouw en projectontwikkeling, huur/verhuur of financiering van bedrijfsmatig onroerend goed. Of om juridische geschillen over woningen of appartementsrechten.

Ook kunnen wij u bijstaan als er bestuursrechtelijke vragen spelen, bijvoorbeeld bij vergunningen, bij aanbestedingen of bij publiek-private samenwerkingen. Binnen de vastgoedsectie van GMW advocaten bestaat bovendien een ruime expertise in het VvE-recht en alle vraagstukken die daarbij horen.

Al meer dan 30 jaar staan wij ondernemingen én particulieren bij. Wij werken voor woningcorporaties, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, lokale overheden en commerciële verhuurders en huurders van bedrijfsruimtes. Neem bij vragen direct contact met ons op.

Vastgoedrecht

Of het nu gaat om aankoop, verkoop, bouw of projectontwikkeling. Al meer dan 30 jaar treden wij op voor huizenkopers, investeerders, ontwikkelaars, lokale autoriteiten en woningcorporaties.

Lees meer >

Bestuursrecht

Wij geven juridisch advies over bestemmingsplannen, naleving van gemeentelijke voorschriften en het afwijzen en intrekken van vergunningen.

Lees meer >

Advocaten

Marie-Christine Veltkamp-van Paasen

Marie-Christine Veltkamp-van Paassen

Lees meer over deze advocaat
Raymond de Mooij

Raymond de Mooij

Lees meer over deze advocaat
Stephanie de Wit

Stephanie de Wit

Lees meer over deze advocaat

Op zoek naar een vastgoed advocaat in Den Haag?

GMW advocaten helpt u graag. Heeft u een vraag of wilt u juridisch advies? Neem gerust contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.