GMW als trotse sponsor

Bij GMW advocaten geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl, voor onze werknemers en voor de gemeenschap.

We zijn er trots op dat we diverse lokale sportclubs sponsoren. Zo kunnen wij ons inzetten voor onze omgeving,  gezonde gewoonten helpen te ontwikkelen en proberen het algemene welzijn te bevorderen. Wij geloven dat het ondersteunen van lichamelijke activiteit niet alleen goed is voor het persoonlijke welzijn, maar ook voor het opbouwen van sterke, positieve relaties.

Sponsoring is al jaren vast onderdeel van het beleid van GMW. Door sportclubs te sponsoren, kunnen we er voor zorgen dat deze voor iedereen toegankelijk blijven. Mensen van alle leeftijden en achtergronden kunnen zo aan hun gezondheid blijven werken en vriendschappen opbouwen.  Daar hebben wij allemaal baat bij.

GMW is de trotse sponsor van:

  • Hockey Club Klein Zwitserland: Hockey Club Klein Zwitserland is een hockeyclub in Den Haag en van oudsher een begrip in hockeyend Nederland: een echte familieclub met traditionele waarden én een nooit aflatende ambitie om aan de top te willen hockeyen. Door de jaren heen hebben ze veel internationals voortgebracht. GMW is een trotse sponsor.
  • Leidsche en Oegstgeester Hockey Club (LOHC): Leidsche en Oegstgeester Hockey Club (LOHC), roepnaam “Leiden”, is een hockeyclub uit de Nederlandse stad Oegstgeest. LOHC is een ‘familieclub’ en GMW is een trotse sponsor.
  • Ring Pass Delft: GMW advocaten is ook sponsor van Ring Pass Delft. Ring Pass Delft is een sportclub waaraan al generaties uit Delft en omgeving zich verbonden hebben.