Op zoek naar een mediator in Den Haag?

Gaat u uit elkaar? Onze mediators helpen u graag.

Wij kunnen u helpen en adviseren bij echtscheidingen, de ontbinding van het geregistreerd partnerschap, het beëindigen van samenwonen, de verdeling van het vermogen, gezag en omgang  het berekenen van partneralimentatie en kinderalimentatie en andere zaken die verwant zijn met het familierecht.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onder begeleiding van één van onze mediators, gaat u gezamenlijk in gesprek met als doel het maken van afspraken. Deze afspraken worden vervolgens door de mediator verwerkt in een echtscheidingsconvenant en/of ouderschapsplan. Indien nodig dient de mediator deze stukken vervolgens in bij de rechtbank. Omdat onze mediators eveneens advocaat zijn, hoeft u voor deze stap dus niet naar een ander kantoor uit te wijken.

Internationaal scheiden

De internationale aspecten van een scheiding kunnen een extra complicerende factor zijn in het toch al zo ingewikkelde en zware scheidingsproces. Eerst moet altijd vastgesteld worden welke aspecten in Nederland geregeld kunnen worden en welke niet. Dat de echtscheiding in Nederland geregeld kan worden wil overigens niet altijd zeggen dat de afwikkeling ook conform Nederlands recht plaatsvindt. Wij beschikken over mediators met veel ervaring met internationale echtscheidingen.

Download hier onze gratis whitepaper en ontvang antwoord op de 10 meest gestelde vragen over scheiden in het buitenland.

Over ons

Onze sectie Familie & Erfenis is één van de grootste van Nederland. Onze mediators zijn hoog gekwalificeerd en allen lid van de VFAS (Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators). Wij zijn betrokken en hebben oog voor de, vaak grote, financiële en emotionele belangen.

Op zoek naar een mediator in Den Haag?

Onze mediators een vraag stellen? Vul het formulier in of bel ons op 070-3615048

"*" geeft vereiste velden aan

Manier van contact
Contact

Helder, kundig en succesvol

“GMW advocaten heeft voor ons op kundige en succesvolle wijze hoger beroep aangetekend. Het voortraject was helder en feitelijk, erg prettig. GMW is een aanrader!”

Google review

5

Vlot, no-nonsense en pro-actief

"GMW Advocaten heeft mij uistekend bijgestaan inzake een familierechtelijke kwestie. Vlotte response, nononense houding, proactieve communicatie. Aan te raden!"

Google review

Familierecht

5

Professioneel, informatief en correct

"Mr Dylan Bertsch heeft ons professioneel, informatief en correct bijgestaan in een lastige mediation mbt partneralimentatie. Ik raad hem daarom aan voor dit soort zaken"

Google review

Familierecht

5

Een prettige samenwerking

“Duidelijke communicatie en afspraken. Een prettige samenwerking met gewenst resultaat.”

Google review

5

Misschien vindt u dit ook interessant

de juridische vader vs. de biologische vader

25 mei 2023

Kinderalimentatie: de juridische vader vs. de biologische vader

In sommige gevallen komt het voor dat de juridische vader niet de biologische vader is. Op grond van de Nederlandse wet is de juridische vader verantwoordelijk voor het betalen van kinderalimentatie.

Lees meer

Lees meer over

16 maart 2023

Mag u afzien van partneralimentatie?

Mag u vóór het huwelijk afspraken maken over het afzien van partneralimentatie?

Lees meer

Lees meer over

9 maart 2023

Ex-vrouw ontvangt 204.000 euro voor 25 jaar onbetaald huishoudelijk werk

Internationale Vrouwendag was extra bijzonder voor mevrouw Ivana Moral in Spanje.

Lees meer

Lees meer over

14 februari 2023

Door mediation weer samen ouder

Vaak komen ouders bij mij op het moment dat ze er samen echt niet meer uitkomen. Er is al veel gepraat en er is ruzie geweest.

Lees meer

Lees meer over

7 februari 2023

Indexering kinder- en partneralimentatie 2023

Ieder jaar wordt de kinder- en partneralimentatie verhoogd door de jaarlijkse indexering. Vandaag vertel ik u meer over de indexering van de kinder- en partneralimentatie in 2023.

Lees meer

Lees meer over

19 januari 2023

Vervangende toestemming voor een verhuizing met de kinderen naar het land van herkomst (als expat)

Regelmatig krijg ik als scheidingsadvocaat tijdens of na de echtscheiding vragen van expats over hun wens om samen met de kinderen terug te verhuizen naar het land van herkomst.

Lees meer

Lees meer over

10 januari 2023

Gezamenlijk gezag door erkenning vanaf 2023

Een vraag die in de praktijk veel voorkomt is of de andere ouder ook met het gezag is belast. Het antwoord op deze vraag hangt mede af van het moment waarop de erkenning heeft plaatsgevonden.

Lees meer

Lees meer over

8 december 2022

Wat zijn de voordelen van mediation?

Een aantal van onze familierechtadvocaten is ook werkzaam als mediator. Daar ben ik er één van. Mediation in familierechtelijke zaken is in opkomst. Niettemin bestaan er nog steeds een aantal onduidelijkheden over mediation.

Lees meer

Lees meer over

15 november 2022

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Wilt u en/of uw partner scheiden en bevindt u zich in een internationale situatie? Denk hierbij aan de situatie waarin u allebei de Nederlandse nationaliteit heeft en in het buitenland woont. Of een van u/u beiden in Nederland woont en een van u/u beiden niet de Nederlandse nationaliteit heeft. Zorg dan dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Lees meer

Lees meer over