Familierecht

Op zoek naar een familierecht advocaat in Den Haag?

GMW advocaten helpt u graag bij al uw familierecht kwesties. Onze sectie Familie, Estate Planning & Erfenis is één van de grootste van Nederland. Onze advocaten hebben veel ervaring en zijn hoog gekwalificeerd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze familierecht advocaten helpen u bij echtscheidingenerfenissen, het op gestructureerde wijze laten overgaan van uw vermogen op een volgende generatie (estate planning) en andere familierechtelijke kwesties. Wij zijn betrokken en hebben oog voor de, vaak grote, financiële en emotionele belangen. Ons doel is om voor u de beste juridische en financiële resultaten te bereiken, door het geven van adviezen, door te procederen, via mediation of collaborative divorce (ook wel genoemd overlegscheiding). Uiteraard wordt ook goed gekeken naar de fiscale aspecten.

Onze cliënten

Onze cliënten zijn ondernemers/ DGA’s, vrije beroepsbeoefenaars, vermogende particulieren, expats en non-profitorganisaties. Cliënten komen uit binnen- en buitenland.

Internationaal familierecht

Onze familierecht advocaten behandelen echtscheidingen, daarmee verwante familiezaken, en nalatenschappen voor cliënten uit alle delen van de wereld.

Woont u in het buitenland en wilt u scheiden? Of gaat uw huwelijk door een moeilijke periode en wilt u uw opties verkennen? Download de gratis whitepaper en ontvang antwoord op de 10 meest gestelde vragen over scheiden in het buitenland.

 

 

Veelgestelde vragen


Advocaten

Dylan Bertsch
Ryanne van Manen
Susan Meijler
Marieke Morshuis
Thijs Sarneel
Antoine de Werd
Marjet Groenleer

Artikelen

Interessante uitspraak: is samenwonen te bewijzen?

Interessante uitspraak: is samenwonen te bewijzen?

Al eerder schreef ik over het wetsartikel 1:160 BW te…

Een financiële vechtscheiding, maar dan tussen ongehuwden zonder samenlevingscontract

Een financiële vechtscheiding, maar dan tussen ongehuwden zonder samenlevingscontract

De woningmarkt is booming en bij verkoop van een woning…

Samenwoners, bezint eer ge begint

Samenwoners, bezint eer ge begint

De wet kent allerlei wettelijke bepalingen voor getrouwde stellen die…

Alle artikelen