Over GMW

Geen zee gaat de advocaten van GMW te hoog. Wij zijn het gewend om cliënten in vaak moeilijke omstandigheden bij te staan en hun te helpen bij het bereiken van hun doelen.

Over ons

Over GMW

GMW is gevestigd in Den Haag, vlakbij de Noordzee en de internationale zone (waar veel internationale organisaties van recht en vrede zijn gevestigd). Wij treden op voor bedrijven, organisaties en particulieren. Cliënten kiezen voor ons kantoor vanwege onze juridische kwaliteit, specialistische expertise en doeltreffende aanpak. Onze focus ligt altijd op succes: het bereiken van de beste resultaten voor onze cliënten, waar ook ter wereld. De advocaten van GMW zijn gedreven en kijken verder dan de juridische kaders. Wij hebben een bijzondere expertise in procederen.

Cliënten komen bij ons voor onze specialismen: Arbeid & Pensioen, Familie & Erfenis, Mediation, Vastgoed & Huur, Onderneming & Zakelijke Geschillen, Insolventie & Herstructurering en Letselschade & Aansprakelijkheid, Corporate & Commercial Litigation, Financiering & Zekerheden, Onderneming, Bouwrecht en Kunst.

Wij kunnen onze diensten aanbieden in de volgende talen: Nederlands, Engels, Turks, Frans, Sarnami Hindi of Duits.

Legal Expat Desk – powered by GMW advocaten

In 2006 heeft GMW de Legal Expat Desk opgericht: een online juridische informatiehub voor expats.

Het hart van GMW advocaten

GMW vindt het belangrijk om haar steentje bij te dragen als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

GMW als trotse sponsor

Bij GMW advocaten geloven we in het bevorderen van een gezonde levensstijl, voor onze werknemers en voor de gemeenschap. We zijn er dan ook trots op dat we diverse lokale sportclubs sponsoren. Meer weten? Klik dan hier.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, maar we helpen u ook graag via e-mail, telefoon, Skype of Microsoft Teams

50 medewerkers

1800+ blog artikelen

Gemiddelde Google score van 4,8