Werken bij GMW

Werken bij GMW advocaten

Wil je werken bij een eigenzinnig, middelgroot advocatenkantoor in Den Haag? Wij zoeken (aanstormende) advocaten die ambitieus zijn, juridisch talent hebben en een scherpe geest. Maar er is meer nodig. Wij verwachten ook eigenzinnigheid en een ondernemende instelling. Plus goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Het hebben van een internationale achtergrond is een pré.

De locatie van ons kantoor is prachtig. Wij hebben een bijzondere mix van juridische specialismen in huis en werken voor Nederlandse en internationale cliënten. Bij ons oefen je bovendien de “echte” advocatuur uit. Wij hebben de expertise van een groot kantoor, maar niet de werktijden. De omgang binnen kantoor is niet alleen los, maar ook stimulerend en vriendschappelijk. De honorering is goed. Bij GMW advocaten kan je je ontwikkelen, zowel op het persoonlijke vlak als vaktechnisch.

Als je wilt solliciteren, stuur je een e-mail naar Martine Paats, HR medewerker. Haar e-mailadres is m.paats@gmw.nl. Wij zijn geïnteresseerd in jouw motivatie, cv en cijfers. Je zal kort na jouw sollicitatie van ons horen.