Dit zeggen anderen over ons

Dé plek voor de broodnodige hulp!

Ik had letsel door een verkeersongeval tijdens het fietsen. Ik kende de juridische processen hieromheen niet en heb GMW advocaten benaderd voor hulp. Peter van Eijk kwam persoonlijk bij mij langs om meer details van het incident te krijgen. Het was echt een onverwachte (en welkome) proactiviteit van hun kant om zoveel moeite te doen voor iemand die gewoon wat basisvragen wilde stellen over zijn rechten. Lang verhaal is kort, Peter vertegenwoordigde mij in deze zaak en navigeerde perfect door het juridische landschap. Hij zorgde ervoor dat ik niet hoefde te stressen over de juridische strijd in tijden dat ik herstel en rust nodig had. Bedankt Peter (en GMW) voor al je steun! Als u met soortgelijke problemen zit als ik heb meegemaakt - Dit is echt de plek waar u terecht kunt voor de broodnodige hulp!

Google review

Letselschade

5

Een echte levensredder

"Godelijn, je bent een echte levensredder :) echt waar :) Ik heb net een heel goed gesprek gehad met Wouter en ga nu met Glenn verder :) Moge deze extreem goede karma van jou nog royaler en sneller bij je terugkomen :)"

Online review

Arbeidsrecht

5

Enorm dankbaar

"Via een ander advocatenkantoor ben ik doorgestuurd naar GMW Advocaten. Ben ontvangen door mr. Martijn Dellebeke en mr. Stephanie Mosterd. Al bij de eerste gesprek kreeg ik een duidelijk risicoanalyse, inzicht in kansen en daarmee werd ook de strategie bepaald. Er wordt accuraat en spoedig gereageerd, ook buiten kantooruren. In mijn geval heeft de samenwerking met meester Dellebeke het maximal te behalen resultaat opgeleverd. Niet alleen tijdens het traject wordt er professioneel opgetreden, maar je krijgt ook nazorg. Zodat de gemaakte afspraken met de tegenpartij nagekomen worden. Ben enorm dankbaar voor de geleverd juridisch bijstaand."

Google review

Ondernemingsrecht

5

Creatief, hardwerkend en effectief

“Mijn ervaring met GMW advocaten was uitstekend. Thijs Sarneel was mijn advocaat in een zeer moeilijke, complexe en internationale zaak. Hij is creatief, hardwerkend en effectief. Hij communiceert duidelijk en diplomatiek, ook met de tegenpartij. De heer Sarneel heeft het vertrouwen van onze tegenpartij weten te winnen, wat ik als uitzonderlijk sterk heb ervaren. Het heeft de complexe onderhandelingen enorm vergemakkelijkt en daar ben ik dankbaar voor.”

Online review

Familierecht

5

Kundig, geduldig en vakkundig – ook te elfde uren

“Wanneer je te elfde uren met een moeilijke zaak komt in bijvoorbeeld vakantie tijd zijn de advocaten Marie Christine Veldkamp van Paassen en Glenn Kerver van GMW voor mij de advocaten. Die je zaak kundig en met veel geduld, je zaak in behandeling neemt en vakkundig afhandelt. In mijn geval zelfs na kantoor uren en in hun vakantie tijd. Ook in het verleden heb ik met andere advocaten van GMW goede ervaringen.”

Online review

Vastgoedrecht

5

Zeer professioneel kantoor met deskundig advocaten

“Ik ontving juridisch advies van GMW advocaten in een geval van beëindiging van het dienstverband / geschil. De heer Vermeulen van GMW was meteen mijn hulp. De advocaat gaf altijd snelle en juiste antwoorden op al mijn vragen, zelfs in het weekend. Ik zou het samenvatten als een zeer professioneel kantoor met deskundige advocaten. Hoewel de zaak het Hof niet bereikte, is er een onderlinge regeling bereikt.”

Online review

Arbeidsrecht

5

Correct en accuraat advies

“Ik raad GMW advocaten ten zeerste aan, die mij op professionele wijze hebben begeleid tijdens het doorlopen van een aantal problemen met een arbeidsovereenkomst, door correct en accuraat advies te geven.”

Online review

Arbeidsrecht

5

Een advocaat die ik volledig kon vertrouwen

“Dylan behandelde mijn scheiding en vertegenwoordigde zowel mij als mijn ex-man. Hij was zeer professioneel en grondig bij het opstellen van het convenant, waardoor onze scheiding zeer snel werd afgehandeld, we niet bij de rechtbank aanwezig hoefden te zijn. Het was een zeer soepel proces. Het was erg prettig om met hem samen te werken en een advocaat te hebben die ik volledig kon vertrouwen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om met hem en met GMW advocaten in het algemeen samen te werken.”

Online review

Familierecht

5

“Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen”

“In de loop der jaren heeft GMW advocaten ons bedrijf voorzien van hoogwaardige oplossingen en advies in nationale en internationale zaken. Hun experts behandelen onze juridische zaken grondig en snel en hun doel is altijd geweest om te helpen bij het oplossen van onze juridische problemen, met de focus op onze organisatie.” “GMW advocaten adviseert ons in een breed scala aan juridische zaken op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, procesvoering en aansprakelijkheid. Naar mijn mening moet een advocatenkantoor over expertise en ervaring beschikken om het werk te kunnen doen en GMW-advocaten heeft dat in de loop der jaren bewezen. Wij zien GMW als een partner die wij vertrouwen op hun expertise en weten dat zij de waarden van de onderneming zullen beschermen.” – Edith Koevoets, Crocs Europe

Online review

Arbeidsrecht

5