Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Den Haag?

Wilt u scheiden of gaat uw huwelijk door een moeilijke periode en wilt u uw opties verkennen? Onze scheidingsadvocaten helpen u graag.

Wij kunnen u helpen en adviseren bij echtscheidingen, het beëindigen van samenwonen, de verdeling van het vermogenouderlijk gezag, het berekenen van partneralimentatie en kinderalimentatie en andere zaken die verwant zijn met het familierecht.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze inzet is er altijd op gericht om de scheiding zo goed mogelijk voor u te regelen en voor een duurzame oplossing te zorgen. Dit doen wij door het geven van advies, te procederen, via mediation of collaborative divorce (ook wel overlegscheiding genoemd). Uiteraard wordt ook goed gekeken naar de fiscale aspecten. Indien nodig en in overleg met u kunnen voor u externe deskundigen ingeschakeld worden, zoals een fiscalist, psycholoog, makelaar en/of notaris of een advocaat in het buitenland.

Internationaal scheiden

De internationale aspecten van een scheiding kunnen een extra complicerende factor zijn in het toch al zo ingewikkelde en zware scheidingsproces. Eerst moet altijd vastgesteld worden welke aspecten in Nederland geregeld kunnen worden en welke niet. Dat de echtscheiding in Nederland geregeld kan worden wil overigens niet altijd zeggen dat de afwikkeling ook conform Nederlands recht plaatsvindt. Wij beschikken over scheidingsadvocaten met veel ervaring met internationale echtscheidingen.

Download hier onze gratis whitepaper en ontvang antwoord op de 10 meest gestelde vragen over scheiden in het buitenland.

Over ons

Onze sectie Familie & Erfenis is één van de grootste van Nederland. Onze advocaten hebben veel ervaring en zijn hoog gekwalificeerd. Wij zijn betrokken en hebben oog voor de, vaak grote, financiële en emotionele belangen. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van (familierecht) advocaten in andere landen.

Op zoek naar een scheidingsadvocaat in Den Haag?

Denkt u aan scheiden? Wilt u deskundig advies? Vul het formulier in of bel ons op 070-3615048

"*" geeft vereiste velden aan

Contact
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vlot, no-nonsense en pro-actief

"GMW Advocaten heeft mij uistekend bijgestaan inzake een familierechtelijke kwestie. Vlotte response, nononense houding, proactieve communicatie. Aan te raden!"

Google review

Familierecht

5

Een luisterend oor en goed advies

"Lise-Milou stond mij bij in een langdurige zaak en heeft dat zeer kundig gedaan met telkens een luisterend oor en goed advies. Van harte aanbevolen om haar in te schakelen."

Google review

Familierecht

5

Snel en vlot

"Sophie Vermeule, Heeft mij zeer goed professioneel geholpen in mijn echtscheiding. Altijd alles heel snel en vlot geregeld."

Google review

Familierecht

5

professionaliteit, empathie, behulpzaamheid en geduld

"Susan Meijler van GMW advocaten was mijn advocaat in een zeer vervelende echtscheiding. Ik herinner me nog de eerste dag dat we elkaar ontmoetten, we maakten afspraken en ze beloofde me dingen. Ik kan nu zeggen dat zij iemand is die voor haar cliënt door het vuur gaat. Ze heeft empathie en geloof het of niet ze doet wat ze belooft en komt haar belofte na. Susan wij mijn kinderen en ik willen je nogmaals bedanken voor je professionaliteit, empathie, behulpzaamheid en geduld."

Google review

Familierecht

5

Misschien vindt u dit ook interessant

De voordelen van mediation bij echtscheiding

6 juni 2024

De voordelen van mediation bij echtscheiding

Echtscheiding kan een van de meest stressvolle gebeurtenissen in iemands leven zijn. Het is een proces dat niet alleen emotioneel belastend is, maar ook complex kan zijn wat betreft de juridische afwikkeling. In deze context kan mediation een waardevol alternatief bieden voor het inschakelen van een advocaat. In dit blog leest u enkele voordelen van mediation bij echtscheiding.

Lees meer

Lees meer over
5 praktische tips voor mediation bij echtscheiding

28 mei 2024

5 praktische tips voor mediation bij echtscheiding

Als u het besluit heeft genomen om uit elkaar te gaan kan mediation een waardevolle wijze zijn om conflicten op te lossen en tot overeenstemming te komen in een emotioneel beladen situatie. Om een mediationtraject goed te laten verlopen, geven we u in onderstaand artikel 5 praktische tips voor mediation bij echtscheiding.

Lees meer

Lees meer over
Het overbruggen van een grote haal- en brengafstand bij een omgangsregeling

2 april 2024

Het overbruggen van een grote haal- en brengafstand bij een omgangsregeling

Als ouders uit elkaar gaan, moeten er afspraken worden gemaakt over de omgangsregeling.

Lees meer

Lees meer over
15 jaar ouderschapsplan

1 maart 2024

15 jaar ouderschapsplan

Deze maand bestaat het (verplichte) ouderschapsplan maar liefst 15 jaar. Na een echtscheiding of ontbinding van een geregistreerd partnerschap heeft u er zeker één nodig als u samen minderjarige kinderen heeft. Een ouderschapsplan is ook verplicht wanneer u alleen een relatie heeft gehad en sprake is van gezamenlijk ouderlijk gezag.

Lees meer

Lees meer over
Welke rechter mag beslissen over de kinderen

25 januari 2024

Welke rechter mag beslissen over de kinderen?

In zaken met een internationaal karakter, moet worden vastgesteld welke rechter rechtsmacht heeft.

Lees meer

Lees meer over
Indexering kinder- en partneralimentatie 2024

16 januari 2024

Indexering kinder- en partneralimentatie 2024

Ieder jaar wordt de kinder- en partneralimentatie verhoogd door de jaarlijkse indexering. Vandaag vertel ik u meer over de indexering van de kinder- en partneralimentatie in 2024.

Lees meer

Lees meer over
Een vergoedingsrecht

23 november 2023

Een vergoedingsrecht, wat betekent dat eigenlijk bij echtscheiding?

Vaak gaat het bij een echtscheiding over vergoedingsrechten. Maar wat is een vergoedingsrecht eigenlijk?

Lees meer

Lees meer over
het periodiek verrekenbeding

9 november 2023

Huwelijkse voorwaarden: het periodiek verrekenbeding

Een veel voorkomende bepaling in huwelijkse voorwaarden, is het zogeheten ‘periodiek verrekenbeding’.

Lees meer

Lees meer over
Betekent inkomensverlies hogere kinderalimentatie

10 oktober 2023

Betekent inkomensverlies hogere kinderalimentatie?

In sommige gevallen lijdt een ouder inkomensverlies, bijvoorbeeld door het niet kunnen vinden van een nieuwe baan. Op grond van de wet kan door dergelijke omstandigheden de hoogte van kinderalimentatie worden aangepast.

Lees meer

Lees meer over