Bent u op zoek naar een scheidingsadvocaat in Den Haag?

Wilt u scheiden of gaat uw huwelijk door een moeilijke periode en wilt u uw opties verkennen? Onze scheidingsadvocaten helpen u graag. Of het nu gaat om het treffen van een regeling voor uw kinderenpartner– en/of kinderalimentatie, en/of de verdeling en verrekening van vermogen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze inzet is er altijd op gericht om de scheiding zo goed mogelijk voor u te regelen en voor een duurzame oplossing te zorgen. Dit doen wij door het geven van advies, te procederen, via mediation of collaborative divorce (ook wel overlegscheiding genoemd). Uiteraard wordt ook goed gekeken naar de fiscale aspecten. Indien nodig en in overleg met u kunnen voor u externe deskundigen ingeschakeld worden, zoals een fiscalist, psycholoog, makelaar en/of notaris of een advocaat in het buitenland.

Internationaal scheiden

De internationale aspecten van een scheiding kunnen een extra complicerende factor zijn in het toch al zo ingewikkelde en zware scheidingsproces. Eerst moet altijd vastgesteld worden welke aspecten in Nederland geregeld kunnen worden en welke niet. Dat de echtscheiding in Nederland geregeld kan worden wil overigens niet altijd zeggen dat de afwikkeling ook conform Nederlands recht plaatsvindt. Wij beschikken over scheidingsadvocaten met veel ervaring met internationale echtscheidingen.

Download hier onze gratis whitepaper en ontvang antwoord op de 10 meest gestelde vragen over scheiden in het buitenland.

Onze scheidingsadvocaten

Antoine de Werd
Dylan Bertsch
Marieke Morshuis
Marjet Groenleer
Ryanne van Manen
Susan Meijler
Thijs Sarneel

Dit vindt u misschien ook interessant

Samenwoners, bezint eer ge begint

De wet kent allerlei wettelijke bepalingen voor getrouwde stellen die…

De 12-jaars alimentatietermijn is van de baan: wat gaat er veranderen, wanneer en voor wie?

Als u het nieuws de afgelopen weken een beetje heeft…

Heb ik toestemming nodig om met mijn kinderen met vakantie te gaan?

Bent u van plan om met (uw) kinderen met vakantie…