Unieke functies! Wij zoeken een advocaat en een jurist voor de claimpraktijk en voor wetenschappelijk onderzoek (Europees recht)

Dit ga je doen

Je zal binnen onze sectie Arbeid & Pensioen adviseren en procederen (m.n. claimzaken) en wetenschappelijk werk verrichten. Je maakt onderdeel uit van een team met onder meer een advocaat / hoogleraar Europees Pensioenrecht. Naast de advocatenpraktijk, zal je wetenschappelijke publicaties verzorgen. Ook doe je onderzoek naar de harmonisatie van het Nederlands pensioenstelsel met het Europees recht: een gebied dat volop in beweging is en maatschappelijk zeer relevant is. Al met al een unieke kans om je op een bijzonder terrein te specialiseren en misschien wel te promoveren (PhD.).

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Iedere dag weer. Jij wil graag onderdeel zijn van een hecht team. Je bent een scherp jurist, durft buiten de gebaande paden te treden en je bent een doorzetter. Ook belangrijk: jij bent voor ons een fijne collega. Je bent 3-5 dagen per week beschikbaar.

Hier word jij blij van

  • Een uitdagende en bijzondere functie, waarvoor je ook als niet-advocaat aan de slag kunt.
  • Een prima salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en 27 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een prettige werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
  • Veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een uitstekende balans tussen werk en privé.
  • Werken in een mooi monumentaal pand, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichter bij het strand kun je niet werken.
  • Een PhD- traject behoort tot de mogelijkheden.

Dit zijn wij

GMW is een advocatenkantoor in Den Haag met circa 30 advocaten, dat voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren hoogwaardige juridische bijstand verleent. Wij houden ons bezig met Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Familie- en Erfrecht, Ondernemings- en Vennootschapsrecht en Insolventierecht en Herstructurering en Aansprakelijkheidsrecht.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar Alida Henar (werkenbij@gmw.nl). Voor vragen over deze functies kan je bellen met prof. Hans van Meerten (advocaat pensioenrecht) op het nummer 070-3615048.

Onze sollicitatieprocedure is anoniem

Wanneer je solliciteert op een vacature van GMW advocaten, solliciteer je automatisch anoniem. Dit betekent dat er onderdelen van je sollicitatie worden geanonimiseerd. Het gaat dan om je nationaliteit, geboortedatum, burgerlijke staat, adres, e-mailadres, naam en geslacht. Ook krijgen we geen foto te zien. Pas wanneer je bent geselecteerd om op gesprek te komen, krijgt de selectiecommissie inzicht in de gegevens.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt, waarbij de hiervoor genoemde onderdelen geen (onbewuste) rol spelen bij de selectie. Ook vinden wij het van belang dat GMW advocaten een goede afspiegeling is van de maatschappij.

Meer weten? Ga naar www.werkenbijgmw.nl.