Op zoek naar een verkeersongeval advocaat in Den Haag?

Slachtoffer van een verkeersongeval na aanrijding?

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval en heeft u hulp nodig bij het vaststellen van uw schade? De letselschade advocaten van GMW advocaten staan te midden van alle Ambassades in hartje Den Haag zowel in het Nederlands, Engels als Turks  voor u klaar.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze inzet is erop gericht om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Wij kunnen u helpen met wie er aansprakelijk is voor uw letselschade, wat de financiële gevolgen van de toegebrachte schade voor u zijn en kunnen u bijstand verlenen bij het afwikkelen van de schade met de wederpartij. In de meeste gevallen bestaat er duidelijkheid over wie aansprakelijk is voor de schade. Voor het slachtoffer betekent dit dat de advocaat betaald dient te worden door de aansprakelijke partij veelal een verzekeraar.

Dit doen wij door u te helpen bij het opstellen van de aansprakelijkheidstelling die wij naar de veroorzaker van het ongeval versturen. Daarna stellen wij een schadestaat op waar alle schadecomponenten aan de orde komen zoals verlies aan verdienvermogen, kosten huishoudelijke hulp, medische kosten en smartengeld.

Indien nodig en na overleg met u schakelen wij een team in van medische adviseurs om uw huidige en toekomstige medische situatie deugdelijk te onderbouwen. Dit zal vaak gebeuren bij ongevallen met zwaar letsel.

Letselschade

Na een schade veroorzakende gebeurtenis heeft u niet alleen fysieke of psychische pijn. U wordt ook geconfronteerd met onzekerheid over werk, opleiding en huishoudelijke hulp. Eén van de belangrijkste hordes die al snel genomen dient te worden, is het vaststellen van de aansprakelijkheid. Hierna kan zo snel mogelijk de letselschade in kaart worden gebracht.

De tegenpartij kan de aansprakelijkheid volledig, gedeeltelijk of in het geheel niet erkennen. Indien noodzakelijk kan de rechter gevraagd worden een oordeel te vellen over de mate van aansprakelijkheid. De letselschade advocaat is de uitgelezen persoon om u in deze procedures bij te staan.

Zodra de aansprakelijkheid is vastgesteld, kan worden overgaan tot het vaststellen van de schadevergoeding. Zowel de materiële als immateriële schade dient door de aansprakelijke partij te worden vergoed. De gehele schade als gevolg van een schadeveroorzakende gebeurtenis, oftewel alle kosten die u zonder die gebeurtenis niet zou hebben gehad, wordt “letselschade” genoemd.

Over ons

Onze sectie Aansprakelijkheidsrecht bestaat uit advocaten met veel ervaring. Wij zijn betrokken bij u als slachtoffer en zijn er op gericht dat u zich volledig op uw herstel kunt richten en dat wij de materiële afwikkeling van de schade voor ons rekening nemen.

Vaak lopen de belangen tussen u en de aansprakelijke partij niet parallel. Het is dan ook noodzaak om u te laten vertegenwoordigen door een deskundige advocaat. Zo worden uw belangen bij de afwikkeling zo goed mogelijk naar voren gebracht. GMW advocaten kan u daar bij helpen. Wij begeleiden u vanaf de aansprakelijkheidsstelling door het gehele proces.

Wij kunnen u bijstaan in het Nederlands, Engels en Turks .

Op zoek naar een letselschade advocaat in Den Haag?

Onze experts een vraag stellen? Vul het formulier in of bel ons op 070-3615048

"*" geeft vereiste velden aan

Contact
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een geweldige steun

“GMW advocaten, en in het bijzonder Seliz Demirci, was een geweldige steun in een zaak die ik snel moest oplossen. Seliz was zeer professioneel, zeer responsief en empathisch en begreep mijn zaak goed. Ik voelde me meteen op mijn gemak, wetende dat ze me kon helpen. Seliz is zeer deskundig en dankzij haar hebben we de zaak gewonnen! Ik beveel GMW advocaten & Seliz ten zeerste aan, en iedereen die juridisch advies of hulp nodig heeft, is bij hen in goede handen.”

Google review

Letselschade

5

Snel en makkelijk

“Ik stelde een vraag via de GMW-website en kreeg een snel antwoord van Glenn Kerver. Vanaf het eerste telefoontje was Glenn behulpzaam en stelde verschillende opties voor om mijn probleem aan te pakken. GMW maakte het snel en gemakkelijk om juridisch advies te krijgen. Ik zou GMW zeker aanraden aan iedereen die juridisch advies nodig heeft.”

Google review

Aansprakelijkheidrecht

5

Ondersteuning in moeilijke tijd

“Bedankt voor jouw ondersteuning in een voor mij moeilijke tijd.”

Google review

5

Dé plek voor de broodnodige hulp!

Ik had letsel door een verkeersongeval tijdens het fietsen. Ik kende de juridische processen hieromheen niet en heb GMW advocaten benaderd voor hulp. Peter van Eijk kwam persoonlijk bij mij langs om meer details van het incident te krijgen. Het was echt een onverwachte (en welkome) proactiviteit van hun kant om zoveel moeite te doen voor iemand die gewoon wat basisvragen wilde stellen over zijn rechten. Lang verhaal is kort, Peter vertegenwoordigde mij in deze zaak en navigeerde perfect door het juridische landschap. Hij zorgde ervoor dat ik niet hoefde te stressen over de juridische strijd in tijden dat ik herstel en rust nodig had. Bedankt Peter (en GMW) voor al je steun! Als u met soortgelijke problemen zit als ik heb meegemaakt - Dit is echt de plek waar u terecht kunt voor de broodnodige hulp!

Google review

Letselschade

5

Misschien vindt u dit ook interessant

10 mei 2022

Long COVID bij zorgverleners; twee jaar later, wat nu?

Inmiddels weten we veel meer over long COVID dan twee jaar geleden. Long COVID bij zorgverleners is helaas een voorkomend verschijnsel. Maar wat nu? Wat kan u als zorgverlener met long COVID doen? Kunt u schade verhalen op uw werkgever? Onze letselschade advocaat Peter van Eijk vertelt u hier graag meer over.

Lees meer

Lees meer over

4 mei 2021

Vergeet de Schadeverzekering Inzittenden niet

"Ik heb geen voorrang verleend en werd met mijn auto aangereden door een vrachtwagen. Het was mijn fout, maar mijn mede-inzittende en ik hebben ernstig letsel opgelopen. Is het nog mogelijk de letselschade die voortvloeit uit dit ongeval vergoed te krijgen?" In deze blog geef ik antwoord op deze vraag.

Lees meer

Lees meer over

18 juli 2018

Aansprakelijkheid bij een whiplash; de 7 meest gestelde vragen

De whiplash is één van de meest voorkomende letselvormen bij verkeersongevallen. Helaas leidt het vaststellen van de aansprakelijkheid bij een whiplash vaak tot een lange en ingewikkelde rechtsstrijd.

Lees meer

Lees meer over