Juridisch secretarieel medewerker (m/v)

Op zoek naar een uitdagende baan?

Werken en leven

Interessant werk, met aardige collega’s. En met oog voor een goede verdeling tussen werk en privé. Bij GMW advocaten begrijpen we dat. Word secretarieel medewerker bij een kantoor met oog voor prestaties en plezier. Wat ga je doen?

Je draait gelijk al volop mee in de dagelijkse praktijk van onze sectie Familie & Erfenis. Wij hebben in Nederland met 11 advocaten de grootste sectie op dit gebied. Voor de advocaten en cliënten vervul je een belangrijke rol. Je zal de advocaten assisteren bij hun werk. Dat betekent o.a. betrokken worden bij echtscheidingen en geschillen over vermogens en nalatenschappen. Vaak gaat het om zaken met een internationaal karakter. Onze cliënten komen uit alle delen van de wereld.

Wat staat daar tegenover?

Bij GMW advocaten houden we elkaar scherp, maken we elkaar beter en groei je in je vak. We maken iedere dag het verschil voor onze cliënten. Hard werken hoort erbij, maar we nemen ook de tijd voor elkaar. Op kantoor staat er tussen de middag een lekkere (vega)lunch voor je klaar. En wat dacht je van een wandeling in de pauze in het groen?

Verder mag je rekenen op:
• een uitstekend salaris met idem dito secundaire arbeidsvoorwaarden.
• een kantoor dat je in staat stelt om je werk zo goed en comfortabel mogelijk te doen.
• interessant en verantwoordelijk werk.

Solliciteer direct >

Wie ben jij?

Als secretarieel medewerker weet je van aanpakken. Je bent servicegericht en wilt met de advocaten onze cliënten zo goed mogelijk van dienst zijn. We verwachten van jou betrokkenheid bij kantoor en de cliënten, flexibiliteit en zorgvuldigheid. Maar we zoeken ook een fijne collega die goed in ons team past en graag deelneemt aan sociale kantooractiviteiten. Verder:

• heb je ervaring als secretarieel medewerker, bij voorkeur in de juridische dienstverlening.
• heb je een goede beheersing van het Nederlands en Engels.

GMW advocaten, aangenaam

GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Bij GMW advocaten werken we met zo’n 45 personen voor een mix van nationale en internationale bedrijven en organisaties en particulieren. We zijn een commercieel kantoor. En leveren juridische bijstand op hoog niveau waarmee wij bijdragen aan succesvolle oplossingen van complexe zaken. We kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt. Onze medewerkers én cliënten voelen zich bij ons gehoord en begrepen. Diversiteit en inclusiviteit zijn vanzelfsprekend. We nemen deel aan maatschappelijke projecten (zoals Advocaat Voor De Klas) én vinden een stimulerende werksfeer en goede werk-privébalans belangrijk. Een heel fijne plek om te werken dus!

Binnenkort bij ons aan de slag?

Spreken de functie en het kantoor je aan? Solliciteer dan nu op de functie van secretarieel medewerker bij GMW advocaten. Stuur een korte motivatie met CV naar Martine Paats (m.paats@gmw.nl) of naar werkenbij@gmw.nl. Wil je eerst meer weten? Je kan Martine ook met eventuele vragen bellen (070-3615048).

Anoniem solliciteren

Wij zijn voor gelijke kansen, daarom is onze sollicitatieprocedure anoniem. Als je solliciteert, worden jouw persoonsgegevens en foto op de CV geanonimiseerd aan de sollicitatiecommissie voorgelegd. Pas als we je uitnodigen om bij ons op gesprek te komen, krijgt onze sollicitatiecommissie inzicht in deze gegevens. Zo gaan we 100% voor de inhoud.

Solliciteer direct >