Student-stagiairs

Student-stage voor ambitieuze studenten met uitstekende basiskennis. Ben jij (bijna) klaar met jouw rechtenstudie (WO) en ben je nieuwsgierig naar de advocatuur? Kom dan twee maanden een student-stage lopen bij GMW advocaten.

Wat verwacht GMW advocaten van de student-stagiair?

De student-stagiair die wij zoeken is beter dan de rest. Hij/zij beschikt niet alleen over uitstekende juridische kwaliteiten, maar is nieuwsgierig, gedreven en doordrongen van het feit dat je als advocaat ál het mogelijke voor je cliënten moet willen doen. Dat vereist doorzettingsvermogen, een commerciële instelling en flexibiliteit. Een goede beheersing van het Engels is een pré. Herken je je hierin? Solliciteer dan!

Solliciteer direct >

Wat kun je als student-stagiair van ons verwachten?

Je zult als student-stagiair bij GMW advocaten een goed beeld krijgen van de advocatuur. Student-stagiairs worden actief betrokken bij de behandeling van dossiers op alle secties. Je zult te maken krijgen met complex Nederlands Recht, maar ook met spannende internationale zaken. Je zult memo’s schrijven, uitzoekwerk doen, conceptbrieven en -stukken maken en natuurlijk ook meegaan naar zittingen. Tijdens de stage draai je helemaal mee binnen kantoor en ben je “part of the team”. De interne begeleiding is goed geregeld, zodat jij je als student-stagiair optimaal kunt ontplooien. Je zult ook een goede stagevergoeding van €1000,- p.m. ontvangen, en aan het einde van de stage krijg je een stageverklaring.

Wie zijn wij?

GMW advocaten is een middelgroot advocatenkantoor, stevig verankerd in Den Haag en met een sterk internationale focus. Wij zijn actief op het gebied van Arbeid, Familie, Onderneming, Vastgoed en Aansprakelijkheid. Door deze unieke combinatie van specialismen onder één dak kunnen wij onze cliënten optimaal bijstaan bij het oplossen en voorkomen van juridische kwesties in een veranderende, en steeds veeleisender, samenleving. Onze dienstverlening is betrokken en gedreven. De kwaliteit van ons werk is altijd uitstekend, en het serviceniveau is zeer hoog.

Wij zijn een bijzonder kantoor, met een eigen cultuur en een goede balans tussen werk en privé. Bovendien kijken we op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Ons kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering. Het kantoor is gevestigd in een monumentaal pand. Op de rand van Scheveningen en Den Haag, in de buurt van de grote internationale organisaties, ambassades en het strand.

Hoe kun je solliciteren?

Stuur per e-mail je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Martine Paats (werkenbij@gmw.nl). Als de stukken daartoe aanleiding geven, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Snel daarna weet je dan of je je student-stage bij GMW advocaten kunt komen lopen.

Onze sollicitatieprocedure is anoniem

Wanneer je solliciteert op een vacature van GMW advocaten, solliciteer je automatisch anoniem. Dit betekent dat er onderdelen van je sollicitatie worden geanonimiseerd. Het gaat dan om je nationaliteit, geboortedatum, burgerlijke staat, adres, e-mailadres, naam en geslacht. Ook krijgen we geen foto te zien. Pas wanneer je bent geselecteerd om op gesprek te komen, krijgt de selectiecommissie inzicht in de gegevens.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt, waarbij de hiervoor genoemde onderdelen geen (onbewuste) rol spelen bij de selectie. Ook vinden wij het van belang dat GMW advocaten een goede afspiegeling is van de maatschappij.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteer direct >