Wij zoeken een Jurist Europees Pensioenrecht

Op zoek naar een uitdagende baan met een gezonde werk-privébalans?

Werken en leven

Interessante en maatschappelijk relevante zaken behandelen. En ruimte om jouw ambities uit te spreken én waar te maken. Met oog voor een goede verdeling tussen werk en privé. Je levert overdag uitstekende werkprestaties én schuift ‘s avonds aan voor een gezellig etentje met vrienden. Leuke dingen doen in je vrije tijd, geeft je de energie om er in je werk vol voor te gaan. Bij GMW advocaten begrijpen we dat. Word jurist bij een kantoor met oog voor prestaties en plezier.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van een team van advocaat en hoogleraar Europees pensioenrecht Hans van Meerten. Met als cliënten ondernemingen, pensioendeelnemers, financiële instellingen, pensioenuitvoerders en ondernemingsraden, afkomstig uit tal van bedrijfssectoren. Het team adviseert en procedeert. Of het nu gaat om inbreuk op de pensioenrechten, de nieuwe Pensioenwet, invaren, indexatie of het opzetten van een PEPP. Het Europees recht speelt hierbij een belangrijke rol. Je doet mee aan het maken van belangrijke jurisprudentie. Een unieke kans dus.

Wat krijg je?

Bij GMW houden we elkaar scherp, maken we elkaar beter en groei je in je vak. We maken iedere dag het verschil voor onze cliënten. Hard werken hoort erbij, maar we nemen ook de tijd voor elkaar. Op kantoor staat er tussen de middag een lekkere (vega)lunch voor je klaar. En wat dacht je van een (strand)wandeling in de pauze?

Verder mag je rekenen op:

  • een uitstekend salaris met idem dito secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben een flexibele werktijdindeling (thuiswerken mag!), extra vandaag-even-niet dagen (die hebben we allemaal wel eens) en je mag bij ons ook op kosten van kantoor een niet-juridische cursus volgen.
  • een uitstekende kantoorondersteuning die je faciliteert om je werk zo goed en comfortabel mogelijk te doen.
  • een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien en als je geen advocaat bent, kan je dat desgewenst worden.
  • de mogelijkheid om na vijf jaar bij GMW een half jaar onbetaald verlof op te nemen.

Solliciteer direct >

Wie ben jij?

Je weet van aanpakken en initiatief nemen. Je hebt een academische instelling. En kan zowel zelfstandig werken als samen met collega’s. We verwachten gedrevenheid, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Maar we zoeken vooral ook een fijne collega die goed in ons team past en graag deelneemt aan sociale kantooractiviteiten. Verder:

  • heb je relevante ervaring op het gebeid van Europees pensioenrecht.
  • heb je een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.
  • ben je een goed en scherp jurist, je vindt het leuk om in de boeken te duiken en stukken te schrijven.

GMW advocaten, aangenaam

GMW is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Den Haag. Bij GMW advocaten werken we in een team van 30 advocaten voor een mix van nationale en internationale bedrijven en organisaties en (vaak vermogende) particulieren. We zijn een commercieel kantoor. En leveren juridische bijstand op hoog niveau en dragen hiermee bij aan succesvolle oplossingen van complexe zaken. We kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt. Onze advocaten én cliënten voelen zich bij ons gehoord en begrepen. Diversiteit en inclusiviteit zijn vanzelfsprekend. We nemen deel aan maatschappelijke projecten (zoals Advocaat Voor De Klas) én vinden een stimulerende werksfeer en goede werk-privébalans belangrijk. Een heel fijne plek om te werken dus!

Binnenkort bij ons aan de slag?

Heb je zin in een baan waarin je overdag je ambitie waarmaakt en tijd overhoudt voor andere leuke dingen? Solliciteer dan nu op de functie van advocaat-medewerker bij GMW advocaten. Stuur een korte motivatie met cv naar Godelijn Boonman (g.boonman@gmw.nl) of naar werkenbij@gmw.nl. Wil je eerst meer weten? Godelijn Boonman zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden (06-27170715).

Anoniem solliciteren

Wij zijn voor gelijke kansen, daarom is onze sollicitatieprocedure anoniem. Als je solliciteert, worden jouw persoonsgegevens en foto op de CV geanonimiseerd aan de sollicitatiecommissie voorgelegd. Pas als we je uitnodigen om bij ons op gesprek te komen, krijgt onze sollicitatiecommissie inzicht in deze gegevens. Zo gaan we 100% voor de inhoud.

Solliciteer direct >