Contact

Adres

Scheveningseweg 52
2517 KW Den Haag
Postbus 85563
2508 CG Den Haag

E-mail: info@gmw.nl
Telefoon: +31 (0)70 3615048
Fax: +31 (0)70 3615400
Kvk-nr: 27301436

Ook ons kantoor treft maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Wij staan echter gewoon voor u klaar en werken door, vanuit ons kantoor of vanuit huis. Ons kantoor blijft open, al heeft het onze voorkeur om besprekingen zoveel mogelijk per telefoon of Skype te houden. Verder kunt u ons natuurlijk bereiken per WhatsApp, e-mail of via het formulier op onze website. Wij zullen er dus, met inachtneming van de richtlijnen die de overheid stelt, alles aan doen om de situatie zoveel mogelijk te normaliseren. Vanzelfsprekend houden wij u in het geval van lopende rechtszaken op de hoogte van de gevolgen van het coronavirus op de voortgang van de procedures.

Routebeschrijving

Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand aan de Scheveningseweg. Hieronder vindt u de routebeschrijving.

Komend vanuit Den Haag en richting Scheveningen: rijd de Scheveningseweg op. Na de kruising van de Scheveningseweg met de Johan de Wittlaan / Professor BM Teldersweg, ziet u ons kantoor aan uw linkerhand. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn ook elektrische oplaadpunten.

Vanaf treinstation Den Haag Holland Spoor
Neem tram 1 richting Scheveningen-Noorderstrand. Stap uit bij tramhalte World Forum. Ga de Scheveningseweg op – ons kantoor is het vijfde gebouw aan uw linkerhand.

Vanaf treinstation Den Haag Centraal
Neem tram 16 richting Statenkwartier tot tramhalte Mauritskade. Neem vanaf die tramhalte tram 1 richting Scheveningen naar tramhalte World Forum. Ga de Scheveningseweg op – ons kantoor is het vijfde gebouw aan uw linkerhand.

Let op: vanwege wegwerkzaamheden vervangt bus 31 tot 21 februari 2021 de route van tram 1 tussen halte Centrum en eindpunt Scheveningen Noord.