20 mei 2014

12 juni Informatiedag Familierecht & Erfrecht

Door Gilyan Parker

Moderne familiebanden worden steeds complexer. Daardoor hebben veel mensen vragen over de rechten en plichten in persoonlijke kwesties.

Daarmee stap je gewoonlijk niet zomaar naar een advocaat. GMW Advocaten verlaagt op donderdag 12 juni de drempel en biedt u gratis advies.

  • Blijkt uw scheiding lastiger dan gedacht?
  • Wilt u misschien de alimentatie laten herzien?
  • Loopt de omgangsregeling niet goed?
  • Kost het regelen van de nalatenschap moeite?
  • Loopt u tegen problemen aan bij de verdeling van de woning?

GMW Advocaten wil deze en andere vragen in het familierecht en erfrecht bespreekbaar maken en zet op donderdag 12 juni aanstaande de deur open. Onze advocaten van de sectie Familierecht & Erfrecht staan deze dag voor u klaar. Bij een kop koffie nemen we uw vragen door, en helpen u gedurende een half uur in de richting van een passende oplossing. Datum: donderdag 12 juni 2014 Plaats: Scheveningseweg 52 Tijd: 9:00 – 17:00 uur Aanmelding: via info@gmw.nl of 070 361 50 48.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

20 februari 2024

Wat is een verklaring van erfrecht en wanneer moet ik deze laten opstellen?

Een verklaring van erfrecht kun je in de meeste gevallen vergelijken met een legitimatiebewijs. De notaris verklaart in die akte wie de erfgenamen of executeur zijn.

Lees meer

1 februari 2024

Waarom een digitale nalatenschap opstellen?

In een tijd waarin steeds meer zaken zich digitaal afspelen, is het belangrijk om na te denken over uw digitale nalatenschap. Hierin zet u op een rij wat u wilt dat er na uw overlijden gebeurt met uw digitale aanwezigheid. Als u niets doet, blijft u online doorleven.

Lees meer

24 oktober 2023

Vergoedingsrechten bij schenking en erfenis onder uitsluitingsclausule

Indien u tijdens het huwelijk een erfenis of schenking ontvangt, is het goed mogelijk dat de erflater of schenker een zogeheten uitsluitingsclausule heeft opgenomen in zijn of haar testament en aan de schenking heeft verbonden.

Lees meer