30 juni 2015

GMW advocaten gaf lezing op Wereld ALS-dag

Door Gilyan Parker

Afgelopen zondag, 28 juni, hebben erfrecht advocaten Sieta Autar-Matawlie, Marieke Morshuis en Dylan Bertsch een lezing gegeven tijdens de Wereld ALS-dag in Gorinchem. O

nderwerp van deze lezing was het erfrecht, meer specifiek het levenstestament. Ook waren de advocaten tijdens deze dag aanwezig met een stand op de beurs waar geïnteresseerden al hun vragen konden stellen. GMW advocaten zet zich graag in voor dit soort goede initiatieven. Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u ook interesse in een lezing van onze erfrecht advocaten? Neem dan contact met ons op via 070-3615048 of info@gmw.nl.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

8 mei 2024

De geldigheid van een concept testament

Erven kan op twee manieren: via het wettelijk stelsel (het zogeheten versterferfrecht), of via een testament. Het wettelijk stelsel kan alleen opzij worden gezet door een testament. Een testament moet worden opgesteld met tussenkomst van de notaris. Het testament zal daarbij formeel ‘gepasseerd’ moeten worden.

Lees meer

19 maart 2024

Wat kan ik doen als er geld is verdwenen uit de erfenis?

Na het overlijden wordt de erfenis afgewikkeld. De erfgenamen krijgen inzicht in de omvang en samenstelling van de erfenis. Wat kunt u doen als er geld is verdwenen uit de erfenis?

Lees meer

14 maart 2024

Verzwijgen van een deel van de erfenis

Voor erfgenamen is er over en weer de verplichting elkaar te informeren over de omvang van de erfenis.

Lees meer