26 oktober 2023

Faillissement Blomsma Print & Sign B.V.

Door Mechteld van Veen-Oudenaarden

Op 4 oktober 2023 heeft de rechtbank Den Haag het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap BLOMSMA PRINT & SIGN B.V.. Mr A.C.M. Höppener is benoemd tot rechter-commissaris. Mr M.M.E. van Veen-Oudenaarden is aangesteld als curator.

Blomsma Print & Sign B.V. bestond uit twee verschillende bedrijfsonderdelen: (repro)grafisch en sign.

Beide bedrijfsonderdelen zijn door de curator verkocht aan gespecialiseerde marktpartijen met veel ervaring, kennis en kunde op het gebied van (repro)grafisch respectievelijk sign. Opdrachtgevers van Blomsma Print & Sign B.V. kunnen voor toekomstige orders voor (repro)grafische werkzaamheden terecht bij MultiCopy Zoetermeer en voor Sign-werkzaamheden bij Velpa Printing.

 

(Repro)grafische klanten > MultiCopy Zoetermeer

Indien u opdrachten heeft lopen bij Blomsma Print & Sign betreffende (repro)grafisch werk, of u heeft daar opdrachten gehad of wilt weer een opdracht plaatsen, dan kunt u zich wenden tot MultiCopy Zoetermeer

Contactpersoon: Pouria Taghavi
Tel: 06-10932741
Tel: 079-303 30 04
E-mail: p.taghavi@multicopy.nl

MultiCopy Zoetermeer is ook in het bezit van uw klantendossier. Mocht u daar stukken uit willen hebben, dat inzien of vernietigd willen hebben, dan kunt u contact opnemen met MultiCopy Zoetermeer.

 

Sign klanten > Velpa Printing

 

Indien u opdrachten heeft lopen bij Blomsma Print & Sign betreffende sign-werk, of u heeft daar opdrachten gehad of wilt weer een opdracht plaatsen, dan kunt u zich wenden tot Velpa Printing.

Contactpersoon: Frank van der Leer
Tel: 06-51360644
Tel: 079- 204 00 53
E-mail: verkoop@velpaprinting.nl

Velpa is ook in het bezit van uw klantendossier. Mocht u daar stukken uit willen hebben, dat inzien of vernietigd willen hebben, dan kunt u contact opnemen met Velpa.

 

 

Mechteld van Veen-Oudenaarden

Mechteld van Veen-Oudenaarden

Advocaat

Mechteld van Veen-Oudenaarden is begonnen in de advocatuur in Rotterdam waar zij naast het zeerecht ook in contact kwam met het faillissementsrecht.

Gerelateerde blogs

16 april 2024

Verrekenen van schulden in de WHOA

In een WHOA-traject kunt u te maken krijgen met schuldeisers die een beroep doen op verrekening met bedragen die zij nog aan u moeten betalen. Of andersom: als uw vordering betrokken wordt in een WHOA-akkoord, mag u dan nieuwe betalingsverplichtingen verrekenen? Hoe werkt dat tijdens een WHOA-traject?

Lees meer

7 maart 2024

Buitenlandse partijen en proceskosten

In Nederland kennen we de proceskostenveroordeling. Als een rechtszaak wordt verloren, dan kan die partij in de proceskosten worden veroordeeld.

Lees meer

29 februari 2024

WHOA werkt om faillissement van levensvatbare bedrijven te voorkomen, maar bereikt MKB-bedrijven minder goed.

Lees meer