Wij zoeken een juridisch secretarieel medewerker (m/v)

Dit ga je doen

Jij werkt samen met de advocaten. Tot jouw takenpakket hoort o.a. het contact houden en communiceren met cliënten en externe partijen, het verzorgen van de correspondentie, processtukken en dossierbeheer, bewaken van termijnen en organiseren.

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Met elkaar. Iedere dag weer.
Jij wordt onderdeel van een hecht en enthousiast team. En belangrijk: jij bent voor ons een fijne collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Je voldoet bovendien aan onderstaande vereisten:

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de advocatuur.
 • Je bent servicegericht, flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een uitstekende typevaardigheid, bent secuur en kan zelfstandig werken.
 • Je bent stressbestendig, weet van aanpakken en bent collegiaal.
 • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend, een goede beheersing van de Engelse taal is een pré.
 • Je hebt kennis van Microsoft Office pakketten.
 • Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar.

Hier word jij blij van

 • Een interessante functie.
 • Een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring), een reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en 27-31 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een prettige werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
 • Een uitstekende balans tussen werk en privé.
 • Werken in een mooi monumentaal pand, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichter bij het strand kun je niet werken!

Dit zijn wij

GMW is een advocatenkantoor in Den Haag met circa 30 advocaten, dat voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen.

Wij richten ons op Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Familie- en Erfrecht, Ondernemings- en Vennootschapsrecht en Insolventierecht en Herstructurering.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Wij zijn een team met gemotiveerde en enthousiaste mensen en verwelkomen jou graag!

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar onze office manager Moniek Lunenburg (werkenbij@gmw.nl). Meer weten? Ga naar www.werkenbijgmw.nl.

Mocht je eerst willen kennismaken, dan is Moniek graag bereid om te bellen of via Teams vast een (digitaal) kopje koffie met jou te drinken. Stuur ook daarvoor een berichtje naar werkenbij@gmw.nl, dan plannen we een afspraak.

Onze sollicitatieprocedure is anoniem

Wanneer je solliciteert op een vacature van GMW advocaten, solliciteer je automatisch anoniem. Dit betekent dat er onderdelen van je sollicitatie worden geanonimiseerd. Het gaat dan om je nationaliteit, geboortedatum, burgerlijke staat, adres, e-mailadres, naam en geslacht. Ook krijgen we geen foto te zien. Pas wanneer je bent geselecteerd om op gesprek te komen, krijgt de selectiecommissie inzicht in de gegevens.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt, waarbij de hiervoor genoemde onderdelen geen (onbewuste) rol spelen bij de selectie. Ook vinden wij het van belang dat GMW advocaten een goede afspiegeling is van de maatschappij.