2 oktober 2011

Christian Malipaard spreker bij NVB-Bouw-studiebijeenkomst

Door Gilyan Parker

In de lezing 'Hoe omgaan met leegstand?' zal hij ingaan op de Wet kraken en leegstand (Wkl) - 1 oktober 2010 -, die het kraken strafbaar stelt en de leegstand bestrijdt. 

Op woensdag 26 oktober 2011 zal Christian Malipaard als één van de sprekers optreden bij de studiebijeenkomst van de NVB-Bouw (Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers). Een zestigtal bouwondernemers en projectontwikkelaars zal de studiebijeenkomst in Nieuwegein bijwonen.

In het magazine Vastgoedrecht (jaargang 2011, nummer 4) heeft Christian Malipaard samen met Bob de Vilder al een evaluatie gegeven over de effectiviteit van de Wkl in de eerste 10 maanden.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer