13 juni 2011

Eigen website Raymond de Mooij

Door Gilyan Parker

Nu online, de website van Raymond de Mooij van GMW Advocaten waarop zijn meest recente columns over de ins en outs van een (civiele) advocatenpraktijk.

Gezegend met schrijftalent en in het bezit van een behoorlijke dosis humor en sarcasme, is De Mooij in staat cliënten en wederpartijen en hun vaak opmerkelijke familieleden, collega-advocaten en rechters treffend weer te geven. Zijn columns worden ook gepubliceerd in het Haagse katern van het Algemeen Dagblad en in het ondernemersblad Business Haaglanden. Een selectie van de verhalen is eerder gebundeld in ‘Voor de Rechter’ (2005) en ‘Vechten in Toga’ (2009). Ga naar www.raymonddemooij.nl en geniet.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

2 mei 2024

Verkrijgende verjaring, erfgrens en bezit te goeder trouw

Met regelmaat behandelen wij geschillen omtrent verkrijging van grond door verjaring.

Lees meer

28 maart 2024

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur is niet zelden een punt van discussie tussen buren: is de schutting tussen twee tuinen gemeenschappelijk eigendom? Zo ja, mag de ene buurman dan (mede) op kosten van de andere buurman onderhoud uitvoeren of de schutting zelfs geheel vervangen?

Lees meer

22 februari 2024

Wat is de waarde van gemeenschappelijke grond in de VvE?

Het is geen onbekend verschijnsel: een lid van de VvE blijkt zijn tuin of dakterras te hebben uitgebreid buiten de grenzen van zijn privé gedeelte, en vraagt achteraf aan de VvE om deze toestand te legaliseren.

Lees meer