13 juni 2011

Eigen website Raymond de Mooij

Door Gilyan Parker

Nu online, de website van Raymond de Mooij van GMW Advocaten waarop zijn meest recente columns over de ins en outs van een (civiele) advocatenpraktijk.

Gezegend met schrijftalent en in het bezit van een behoorlijke dosis humor en sarcasme, is De Mooij in staat cliënten en wederpartijen en hun vaak opmerkelijke familieleden, collega-advocaten en rechters treffend weer te geven. Zijn columns worden ook gepubliceerd in het Haagse katern van het Algemeen Dagblad en in het ondernemersblad Business Haaglanden. Een selectie van de verhalen is eerder gebundeld in ‘Voor de Rechter’ (2005) en ‘Vechten in Toga’ (2009). Ga naar www.raymonddemooij.nl en geniet.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

22 februari 2024

Wat is de waarde van gemeenschappelijke grond in de VvE?

Het is geen onbekend verschijnsel: een lid van de VvE blijkt zijn tuin of dakterras te hebben uitgebreid buiten de grenzen van zijn privé gedeelte, en vraagt achteraf aan de VvE om deze toestand te legaliseren.

Lees meer

8 februari 2024

De klachtplicht

Het komt regelmatig voor dat een zaak niet beantwoordt aan hetgeen is overeengekomen. Na de levering van een pand kan bijvoorbeeld sprake zijn van verborgen gebreken.

Lees meer

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer