13 juni 2011

Eigen website Raymond de Mooij

Door Gilyan Parker

Nu online, de website van Raymond de Mooij van GMW Advocaten waarop zijn meest recente columns over de ins en outs van een (civiele) advocatenpraktijk.

Gezegend met schrijftalent en in het bezit van een behoorlijke dosis humor en sarcasme, is De Mooij in staat cliënten en wederpartijen en hun vaak opmerkelijke familieleden, collega-advocaten en rechters treffend weer te geven. Zijn columns worden ook gepubliceerd in het Haagse katern van het Algemeen Dagblad en in het ondernemersblad Business Haaglanden. Een selectie van de verhalen is eerder gebundeld in ‘Voor de Rechter’ (2005) en ‘Vechten in Toga’ (2009). Ga naar www.raymonddemooij.nl en geniet.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer