7 augustus 2016

GMW advocaten in Business Haaglanden

Door Gilyan Parker

In de meest recente editie van Business Haaglanden staat een artikel over GMW advocaten.

Voor dit artikel is advocaat en één van de oprichters Raymond de Mooij geinterviewd. Er wordt gesproken over hoe de oprichters jaren geleden van het idee van een pizzatent naar advocatenkantoor zijn geswitcht, en waar GMW advocaten nu voor staat. Maar ook de passie voor kunst komt uitgebreid naar voren. De relaties die GMW advocaten heeft met verschillende, bekende en onbekende, kunstenaars bijvoorbeeld. Het eigenzinnige karakter van GMW advocaten uit zich dan ook weer in de (kunstzinnige) campagne ‘It’s got to be somebody’s fault’ die overal in Den Haag te zien is. U kunt het hele artikel hier lezen: Bloed, zweet en tranen – Raymond de Mooij

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

2 mei 2024

Verkrijgende verjaring, erfgrens en bezit te goeder trouw

Met regelmaat behandelen wij geschillen omtrent verkrijging van grond door verjaring.

Lees meer

28 maart 2024

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur

Mandeligheid van een gemeenschappelijke muur is niet zelden een punt van discussie tussen buren: is de schutting tussen twee tuinen gemeenschappelijk eigendom? Zo ja, mag de ene buurman dan (mede) op kosten van de andere buurman onderhoud uitvoeren of de schutting zelfs geheel vervangen?

Lees meer

22 februari 2024

Wat is de waarde van gemeenschappelijke grond in de VvE?

Het is geen onbekend verschijnsel: een lid van de VvE blijkt zijn tuin of dakterras te hebben uitgebreid buiten de grenzen van zijn privé gedeelte, en vraagt achteraf aan de VvE om deze toestand te legaliseren.

Lees meer