7 augustus 2016

GMW advocaten in Business Haaglanden

Door Gilyan Parker

In de meest recente editie van Business Haaglanden staat een artikel over GMW advocaten.

Voor dit artikel is advocaat en één van de oprichters Raymond de Mooij geinterviewd. Er wordt gesproken over hoe de oprichters jaren geleden van het idee van een pizzatent naar advocatenkantoor zijn geswitcht, en waar GMW advocaten nu voor staat. Maar ook de passie voor kunst komt uitgebreid naar voren. De relaties die GMW advocaten heeft met verschillende, bekende en onbekende, kunstenaars bijvoorbeeld. Het eigenzinnige karakter van GMW advocaten uit zich dan ook weer in de (kunstzinnige) campagne ‘It’s got to be somebody’s fault’ die overal in Den Haag te zien is. U kunt het hele artikel hier lezen: Bloed, zweet en tranen – Raymond de Mooij

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer