20 maart 2016

GMW advocaten op VvE beurs Haaglanden

Door Gilyan Parker

Op donderdag 31 maart aanstaande zal de VvE beurs Haaglanden plaatsvinden in het World Forum te Den Haag. 

De VvE beurs Haaglanden is de onafhankelijke informatiebeurs waar VvE’s, VvE bestuursleden en VvE beheerders diverse onderhoudsbedrijven en dienstverleners elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de VvE beurs zullen Marie-Christine Veltkamp-van Paassen en Maurice van Kleef, twee workshops verzorgen over het VvE-recht. Dit zullen zij o.a. doen aan de hand van praktijkvoorbeelden van de VvE-Desk van GMW advocaten en de nieuw ontwikkelde rechtspraak in het afgelopen jaar. Wat zijn de rechten en plichten bij uitbouw? Is altijd toestemming vereist voor het plaatsen van een zonnescherm? Zij zullen de workshops afsluiten met een update over de plannen van Minister Blok. Deze workshops zullen plaatsvinden om 13.30 en 15.30 uur. Inschrijven voor de VvE beurs kan hier.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer