6 juli 2008

Godelijn Boonman in Advisory Board van de WBII

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten speelt in op een steeds internationaler opererende wereld.

Onze advocaten zijn dan ook stuk voor stuk specialisten met een ‘international mindset’. In Nederland en met name in Den Haag met haar internationale organisaties, bedrijven en tienduizenden expats een absolute ‘must’. Voor Godelijn Boonman, één van de partners van GMW Advocaten, is het dan ook een logische stap om, op verzoek van de Women’s Business Initiative International (WBII), plaats te nemen in de Advisory Board. De WBII is een gemeenschap van ondernemende vrouwen met verschillende nationaliteiten die door actieve samenwerking een professioneel platform en een dynamisch netwerk voor uitwisseling van kennis creëren.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

19 juni 2024

Is uw onderneming klaar voor een vierdaagse werkweek?

AFAS voert per 1 januari 2025 voor al haar werknemers een vierdaagse werkweek in met behoud van hun huidige, vijfdaagse salaris. Werknemers die al minder dan vijf dagen werkten, worden gecompenseerd.

Lees meer

13 juni 2024

Respecteren van medezeggenschapsrechten

Ondernemingsraden procederen niet veel tegen de eigen bestuurder. In constructief gesprek proberen ondernemingsraad (OR) en de bestuurder, ondernemer, geschillen vaak op te lossen. Dat heeft vaak ook de voorkeur. Gaat dat echt niet meer, dan zijn er voor de OR meerdere rechtsingangen.

Lees meer

10 juni 2024

Thuiswerken voorlopig geen recht

De coronacrisis veranderde hoe organisa­ties over thuiswerken denken. Het leidde zelfs tot een wetsvoorstel; de Wet werken waar je wilt beoogde het voor werknemers en werkgevers makkelijker te maken om tot afspraken te komen over hybride werken.

Lees meer