6 juli 2008

Godelijn Boonman in Advisory Board van de WBII

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten speelt in op een steeds internationaler opererende wereld.

Onze advocaten zijn dan ook stuk voor stuk specialisten met een ‘international mindset’. In Nederland en met name in Den Haag met haar internationale organisaties, bedrijven en tienduizenden expats een absolute ‘must’. Voor Godelijn Boonman, één van de partners van GMW Advocaten, is het dan ook een logische stap om, op verzoek van de Women’s Business Initiative International (WBII), plaats te nemen in de Advisory Board. De WBII is een gemeenschap van ondernemende vrouwen met verschillende nationaliteiten die door actieve samenwerking een professioneel platform en een dynamisch netwerk voor uitwisseling van kennis creëren.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

11 april 2024

Grenzen aan meningsuiting in de arbeidsrelatie

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen, corona, de verkiezingsuitslag. Enkele voorbeelden van maatschappelijke kwesties die kunnen leiden tot heftige emoties van werknemers en stevige uitlatingen op de werkvloer en via social media.

Lees meer

9 april 2024

Ontslagbescherming voor klokkenluiders: geen onzin!

Klokkenluiders worden daadwerkelijk beschermd tegen ontslag. Wat betekent dit in de praktijk?

Lees meer

4 april 2024

Bonus: een gunst of een recht?

In de arbeidsovereenkomst of bonusrege­ling staat vaak opgenomen dat de werkge­ver bepaalt of een werknemer recht heeft op een bonus. Dit wordt ook wel de ‘discre-tionaire bevoegdheid’ genoemd. Hoe vrij is de werkgever om een bonus al dan niet uit te betalen? En kan er voor een werknemer een recht op een bonus ontstaan?

Lees meer