6 juli 2008

Godelijn Boonman in Advisory Board van de WBII

Door Gilyan Parker

GMW Advocaten speelt in op een steeds internationaler opererende wereld.

Onze advocaten zijn dan ook stuk voor stuk specialisten met een ‘international mindset’. In Nederland en met name in Den Haag met haar internationale organisaties, bedrijven en tienduizenden expats een absolute ‘must’. Voor Godelijn Boonman, één van de partners van GMW Advocaten, is het dan ook een logische stap om, op verzoek van de Women’s Business Initiative International (WBII), plaats te nemen in de Advisory Board. De WBII is een gemeenschap van ondernemende vrouwen met verschillende nationaliteiten die door actieve samenwerking een professioneel platform en een dynamisch netwerk voor uitwisseling van kennis creëren.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 mei 2023

Belemmeringsverbod en zzp’ers

Regelmatig doet zich de vraag voor of een uitlener ter beschikking gestelde werknemers – uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers – kan verbieden om bij een inlener in dienst te treden.

Lees meer

10 mei 2023

Nieuwe loot aan de stam van grondrecht op vakantie

Het is bekend: “Europa” ziet het recht op vier weken doorbetaalde vakantie als een grondrecht. Al jarenlang benadrukt het Hof van Justitie van de EU dit zogeheten wezenlijke beginsel van sociaal recht in de rechtspraak.

Lees meer

18 april 2023

Het nieuwe studiekostenbeding

Sinds 1 augustus 2022 mogen organisaties de kosten van bepaalde  opleidingen en scholing niet meer door middel van een studiekostenbeding in rekening brengen bij medewerkers.

Lees meer