11 september 2011

Hoe clubliefde en ondernemen hand in hand gaat

Door Gilyan Parker

In de Chantecler, het kwartaalblad van de H.V. & C.V. Quick, een interview met rasquicker Raymond de Mooij van GMW Advocaten.

Als 6-jarige werd hij lid van Quick; als welpje. Later zat De Mooij jarenlang in de sponsorcommissie en het bestuur. In het interview verhaalt hij als ondernemer, advocaat en sporter over clubliefde, sport en business. Klik hier voor het complete interview chantecler-gmw

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer