5 maart 2012

Koen Vermeulen docent PAO Leiden

Door Gilyan Parker

Op 27 maart 2012 zal Koen Vermeulen als docent optreden bij de Specialisatieopleiding Arbeidsrecht georganiseerd door de Universiteit Leiden.

Voor deze op de gevorderde arbeidsrechtadvocaat/jurist gerichte PAO-opleiding, neemt Koen Vermeulen het onderdeel collectieve arbeidsvoorwaardenregelingen voor zijn rekening. Hij richt zich daarbij onder meer op CAO-overleg, de (na)werking van CAO’s, algemeen verbindverklaring van CAO-bepalingen en staking.

GMW Advocaten is er trots op dat Koen Vermeulen hiermee zijn kennis ook op andere wijze kan aanwenden door het verzorgen van PAO-onderwijs. Ook in het reguliere (master)onderwijs van de faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden verzorgt Koen Vermeulen geregeld als gastdocent onderwijs; op het terrein van ambtenarenrecht en de zieke werknemer.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 april 2024

Arbeidsconflict? Praktische tips voor werkgevers

Soms kunnen de gemoederen hoog oplopen op de werkvloer. Een (dreigend) arbeidsconflict kan een zeer stressvolle situatie opleveren. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Hieronder enkele praktische tips over hoe werkgevers het beste met een arbeidsconflict om kunnen gaan.

Lees meer

11 april 2024

Grenzen aan meningsuiting in de arbeidsrelatie

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen, corona, de verkiezingsuitslag. Enkele voorbeelden van maatschappelijke kwesties die kunnen leiden tot heftige emoties van werknemers en stevige uitlatingen op de werkvloer en via social media.

Lees meer

9 april 2024

Ontslagbescherming voor klokkenluiders: geen onzin!

Klokkenluiders worden daadwerkelijk beschermd tegen ontslag. Wat betekent dit in de praktijk?

Lees meer