16 oktober 2014

Lezing over pesten en intimidatie bij ICC

Door Gilyan Parker

Op donderdag 16 oktober 2014 heeft Godelijn Boonman een succesvolle lezing gegeven speciaal voor werknemers van het Internationaal Strafhof (ICC).

Onderwerp van de lezing was pesten en (seksuele) intimidatie op de werkvloer. Godelijn is een ervaren arbeidsrechtadvocaat met veel internationale cliënten. Voor deze lezing ging zij specifiek in op de procedures en regels die bij het ICC gelden in het kader van pesten op de werkvloer. Daarbij belichtte ze de verantwoordelijkheid van de werkgever, mogelijke acties voor de werknemer, en hoe pesten op de werkvloer voorkomen kan worden. Indien u interesse heeft om uw werknemers voor te lichten over deze of andere onderwerpen, neem dan contact met ons op.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

18 april 2024

Arbeidsconflict? Praktische tips voor werkgevers

Soms kunnen de gemoederen hoog oplopen op de werkvloer. Een (dreigend) arbeidsconflict kan een zeer stressvolle situatie opleveren. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Hieronder enkele praktische tips over hoe werkgevers het beste met een arbeidsconflict om kunnen gaan.

Lees meer

11 april 2024

Grenzen aan meningsuiting in de arbeidsrelatie

Het conflict tussen Israël en de Palestijnen, corona, de verkiezingsuitslag. Enkele voorbeelden van maatschappelijke kwesties die kunnen leiden tot heftige emoties van werknemers en stevige uitlatingen op de werkvloer en via social media.

Lees meer

9 april 2024

Ontslagbescherming voor klokkenluiders: geen onzin!

Klokkenluiders worden daadwerkelijk beschermd tegen ontslag. Wat betekent dit in de praktijk?

Lees meer