1 juli 2015

Nieuw bij GMW: de VvE Desk

Door Gilyan Parker

VvE’s (Verenigingen van Eigenaren) krijgen steeds meer aandacht op de politieke agenda. De Minister voor Wonen en Rijksdienst heeft de wens dat de 125.000 VvE’s in Nederland goed onderhouden zijn.

Daartoe is het niet alleen nodig dat de VvE financieel gezond is, maar dient deze ook goed georganiseerd te zijn om tot de juiste besluiten te komen. Door onze VvE-Desk in te schakelen weet u zeker dat u de juiste weg bewandelt bij problemen of vraagstukken binnen de VvE. Indien een gerechtelijke procedure gevoerd zal moeten worden, bent u bij de VvE-Desk verzekerd van specialistisch maatwerk en de hoogste kwaliteit. De advocaten van de VvE-Desk nemen uw zorg uit handen, en zorgen voor een oplossing zodat vervolgens de activiteiten binnen en met de VvE weer goed, efficiënt en daarmee prettiger zullen verlopen. Op onze VvE pagina staat meer informatie.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

6 juni 2023

Robotadvocaat

In Amerika is een ‘robot lawyer’ op de markt gebracht. Een app met juridische informatie die het inschakelen van een advocaat overbodig zou maken. ‘Fight corporations’, ‘find hidden money’, ‘beat bureaucracy’. Dat is wat de robot kan en wil. ‘Sue everybody,’ is het dringende advies.

Lees meer

23 mei 2023

Aanneming van werk

Er is sprake van een aanneemovereenkomst als de ene partij, de aannemer, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verplicht om tegen betaling van een geldsom een werk op te leveren.

Lees meer

8 mei 2023

Miskleun

Op 1 oktober 2019 werd er door justitie een inval gedaan in de woning en het kantoor van wethouder en locoburgemeester Richard de Mos.

Lees meer