7 oktober 2009

Rechtbank verleent definitieve surseance van betaling aan Stichting Nederlandse Draf- en Rensport

Door Gilyan Parker

Op 1 oktober jl. vond de crediteurenvergadering in de voorlopige surseance van de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport (NDR) plaats.

De schuldeisers hebben tijdens die vergadering gestemd over de vraag of de surseance definitief verleend dient te worden. De rechtbank heeft op 8 oktober 2009 bepaald dat er voldoende stemmen voor verlenging van de surseance van NDR waren. Daarmee is de surseance verlengd met een periode van 1 jaar, dus tot 9 juni 2010. Het bestuur van de Stichting NDR en de bewindvoerder Christiaan Mensink hebben nu tijd om uitvoering te geven aan de plannen voor reorganisatie.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

16 april 2024

Verrekenen van schulden in de WHOA

In een WHOA-traject kunt u te maken krijgen met schuldeisers die een beroep doen op verrekening met bedragen die zij nog aan u moeten betalen. Of andersom: als uw vordering betrokken wordt in een WHOA-akkoord, mag u dan nieuwe betalingsverplichtingen verrekenen? Hoe werkt dat tijdens een WHOA-traject?

Lees meer

7 maart 2024

Buitenlandse partijen en proceskosten

In Nederland kennen we de proceskostenveroordeling. Als een rechtszaak wordt verloren, dan kan die partij in de proceskosten worden veroordeeld.

Lees meer

29 februari 2024

WHOA werkt om faillissement van levensvatbare bedrijven te voorkomen, maar bereikt MKB-bedrijven minder goed.

Lees meer