7 oktober 2009

Rechtbank verleent definitieve surseance van betaling aan Stichting Nederlandse Draf- en Rensport

Door Gilyan Parker

Op 1 oktober jl. vond de crediteurenvergadering in de voorlopige surseance van de Stichting Nederlandse Draf- en Rensport (NDR) plaats.

De schuldeisers hebben tijdens die vergadering gestemd over de vraag of de surseance definitief verleend dient te worden. De rechtbank heeft op 8 oktober 2009 bepaald dat er voldoende stemmen voor verlenging van de surseance van NDR waren. Daarmee is de surseance verlengd met een periode van 1 jaar, dus tot 9 juni 2010. Het bestuur van de Stichting NDR en de bewindvoerder Christiaan Mensink hebben nu tijd om uitvoering te geven aan de plannen voor reorganisatie.

Gilyan Parker

Gerelateerde blogs

23 februari 2023

Schuldeiser bij een turboliquidatie, wat nu?

Via een zogeheten turboliquidatie is een onderneming snel geliquideerd wanneer het niet (meer) over activa beschikt.

Lees meer

16 januari 2023

Informatie over het faillissement van CamptooNL – januari 2023

In het faillissement van CamptooNL B.V. (CamptooNL) heeft de curator de afgelopen periode veel vragen gekregen van gebruikers (huurders en verhuurders van campers) van het online platform.

Lees meer

9 november 2022

Faillissement Camptoo-Groep: Schade aan camper of caravan

De curator ontvangt veel vragen over schades aan caravans en campers. Bent u verhuurder en heeft uw huurder schade aan uw camper of caravan veroorzaakt? Of bent u huurder en heeft u schade aan de gehuurde camper of caravan veroorzaakt? Leest u dit bericht dan goed door.

Lees meer